Držím palce pak napiš jak to šlo ať jsme chytřejší!koch píše:plisky objednany... 107 kacek kus... v klidku... jen to tam nabastlit :prace: doufam ze v tom vadisu neco najdu...

Držím palce pak napiš jak to šlo ať jsme chytřejší!koch píše:plisky objednany... 107 kacek kus... v klidku... jen to tam nabastlit :prace: doufam ze v tom vadisu neco najdu...
Ups :? , nebyl jsem pozorny. Dik.koch píše: kdyz se kouknes uz jsi na miste 005... dal jsem te tam kdyz jsi prvne reagoval v tomto topicu
spojovací tyč řizení 1400 vč. za obědve, silentbloku motoru je vic, jeden stoji tak kolem 2000 vč.honza_S60 píše:Pri dalsi prohlidce bude nutne vymenit tycky rizeni a silentbock motoru. ... Mate nekdo tuseni za kolik muze byt vymena tech tycek a linetblocku?
tak o nem rekni dalsim lidem :tlesk:killer píše:to nas tu zatim moc neni![]()
opravdu mikro club
koch píše:nasel jsem dnes na mem voze jednu malou chybu v matrixu... na strese jsou pod listou zakamuflovane uchyty na stresni nosic... jsou to takove plisky... meli by byt 4... problem je v tom ze ja mam ty plisky jen 2 na strane ridice... na strane spolujezdce chybí... jsou tam jen dirky po sroubky... nevíte mi s tím nekdo píchnout?
tady je i obrazek...
viewtopic.php?f=40&t=10817
no sraz S60 by nebylo spatne udelathonza_S60 píše:Tak muj problem s hlaskou ( Shift up or try slow down) pri sportovnejsi jizde jak se zda pokracuje. Vcera jsem predjizdel kolonu do kopce na 3.stupen a mel tam asi 5500 ot. Opet se objevila hlaska spolecne s oranzovou ikonkou motoru (bez trojuhelnicku). Vzdycky ikonka po chvili zhasla. Ted uz sviti trvale i po opetovnem nastartovani. Pri jizde se to ale nijak neprojevuje. Nemam ted cas s tim nikam jet na diagnostiku. Kdybyste nekdo vedel, tak budu rad za kazdou radu. A neradte mi prosim at drive radim nebo jedu pomalejiJinak zatim maximalni spokojenost.
Co nejakej mensi sraz S60 - Mikro-klubu?Honza
koch ty si z Oscadnice nekoch píše:jo jo akorat nejake rozumne mistecko by bylo dobre najit...
tomu hovorim dobry napad... moment skocim odhrnut parkoviskokiller píše:koch ty si z Oscadnice nekoch píše:jo jo akorat nejake rozumne mistecko by bylo dobre najit...
tak co treba na Raci a muzem zalyzovat
Hele tohle jsem měl taky. samozřejmě ze Štěrbohol. Mrkni se do servisky co ti lili za olej. Řešili jsme to a problém je v oleji. Oni fešáci ve Štěrboholích dávali do S60 oleje určené pro sportovní auta a při nezávodní jízdě se v motoru dělali usazeniny. Mě tam lili - musel bych se kouknout - Castrol RS něco - jak jsem se pak dozvěděl v Průhonicích, tenhle olej je od volva zakázanej používat. Takže následoval výplach motoru, nové čidlo oleje a nový olej a je po problému. Castrol TXT nebo Shel Helix ultra. Ty oleje maj stejnou specifikaci 0W-30, ale RS prostě potřebuje větší teplotu a zátěž.honza_S60 píše:Tak muj problem s hlaskou ( Shift up or try slow down) pri sportovnejsi jizde jak se zda pokracuje. Vcera jsem predjizdel kolonu do kopce na 3.stupen a mel tam asi 5500 ot. Opet se objevila hlaska spolecne s oranzovou ikonkou motoru (bez trojuhelnicku). Vzdycky ikonka po chvili zhasla. Ted uz sviti trvale i po opetovnem nastartovani. Pri jizde se to ale nijak neprojevuje. Nemam ted cas s tim nikam jet na diagnostiku. Kdybyste nekdo vedel, tak budu rad za kazdou radu. A neradte mi prosim at drive radim nebo jedu pomalejiJinak zatim maximalni spokojenost.
Co nejakej mensi sraz S60 - Mikro-klubu?Honza
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé