Tak se tedy pokusím zeptat-nevím jak správně používat tempomat,klimatizaci a význam hlášení palubního počítače ,za odpovědi díkkoch píše:tak se zeptej na konkretni veci, tlacitka, cokoliv te zajima... dostanes to tu i s postrehy, tipy a triky ostatnich uzivatelu...
tempomat: zmacknes cruise a ono se ti to rozsviti na palubce... pak jen zmacknes plus a jedes... plusem pridavas, minusem zpomalujes, 0 vypnes tempomat, tou zkroucenou sipkou vyvolas posledni rychlost cos mel nastavenou...kačer píše:Tak se tedy pokusím zeptat-nevím jak správně používat tempomat,klimatizaci a význam hlášení palubního počítače ,za odpovědi díkkoch píše:tak se zeptej na konkretni veci, tlacitka, cokoliv te zajima... dostanes to tu i s postrehy, tipy a triky ostatnich uzivatelu...
ahoj-ten tempomat je jasný dík a klima mám ecc(toho panáčka)koch píše:tempomat: zmacknes cruise a ono se ti to rozsviti na palubce... pak jen zmacknes plus a jedes... plusem pridavas, minusem zpomalujes, 0 vypnes tempomat, tou zkroucenou sipkou vyvolas posledni rychlost cos mel nastavenou...kačer píše: Tak se tedy pokusím zeptat-nevím jak správně používat tempomat,klimatizaci a význam hlášení palubního počítače ,za odpovědi dík
jinak kdyz pridas plyn napr. kvuli obihani, pak nemusis nic mackat, pusti plyn a ono se ti to vrati na nastavenou rychlost...
kdyz zabrzdis tak se tempomat deaktivuje, znovu ho aktivujes plusem nebo zakroucenou sipkou...
uplne vypnuti tempomatu, znovu zmackni cruise a zmizi z displeje palubky...
co ti hlasi ten pocitac? kdyz ne chybove hlaseni tak: aktualni spotrebu, prumernou spotrebu, prumernou rychlost a dojezd na mnozstvi benzinu v nadrzi vypocitane na zaklade mnozstvi benzinu a prumerne rychlosti za poslednich 30km
jdu dat cigo a ty mi zatim napis jestli mas ecc nebo manualni klimu... (mas panacka co sedi na trech tlacitkach a nad hlavou ma "auto"?)
tak to je hustyhonza_S60 píše:Pro ty, kdo si myslí, že S60 je čistě manažerský vůz a jak se píše v "renomovaných časopisech" - S60 je nepraktická ... atd. atd. ....
tak mám malou zajímavost. Švédští inženýři samozřejmě jako obvykle mysleli i na to, že manažer bude chtít vyrazit třeba na víkend campovat. Pro ty, kdo nemají nezávislé topení, stačí jen prodlužovák a malý, spolehlivý přímotop s termostatem.
V autě se spalo parádně a doslova jsem si užíval sny o zaslíbeném Volvo landu.
se divim ze ti to nevyhovuje ale asi zalezi na typu terenuporubak píše:Všechny zdravím, lehátková úprava je úžasná! Paráda!
O víkendu po delších jízdách v nepříznivím terénu mi vyvstala nová potřeba. Ochrana proti prokluzu je defaultně zapnutá a mi to prostě nevyhovuje, auto reguluje výkon v místech kde to nepotřebuji. Přirozeně ji stále zapomínám vypínat. Existuje možnost jak si ji můžu sám nastavit defaultně na off? Díky
tak napis co mas...tereadi píše:Tak po měsíci ježdění s S60 můžu říct jen samá pozitiva.![]()
![]()
Nevíte, kluci, nekdo, jak se dá zjistit stupeň výbavy? Nikde jsem to v papírech, co mám, nenašel uvedené. Díky.