Vzhledem k tomu,že upgraduji turbodmychadlo,na kterém není integrovaný BOV nebudu nucen ani zaslepovat origo.Jen to budu potřebovat dosti brzy.Mimochodem,co se stane,pokud na motoru BOV vůbec nebude??? :idea: :idea: :idea:Bobika píše:Tak jsem v pátek viděl a na vlastní kůži cítil Markovo ventil, který zde nabízí. Moje dojmy jsou velmi pozitivní. Turbodíra byla téměř neznatelná, ventil vydává hezký zvuk (pppššššššššššššttt), který je podle mého decentní a hodí se k filozofii Volva (žádné pískání či podobné tuzingové chujoviny). Marek je dokonce schopen zajistit záslepky na origo ventily, které jsou na turbech. Tato zkušenost mě utvrdila, že za nepříliš vysoký peníz lze získat plynulejší jízdu, pěkný akustický zážitek a v případě úprav motoru (zvyšování plnícího tlaku) i díl, který uchrání trubo od pohromy. Všem potencionálním kupcům doporučuji![]()
![]()
![]()
bude s eti hromadit zvysny tlak a spatne se roztacet turbinka. myslim, ze jine fatalni nasledky by to mi nemelo..martinopel píše:Vzhledem k tomu,že upgraduji turbodmychadlo,na kterém není integrovaný BOV nebudu nucen ani zaslepovat origo.Jen to budu potřebovat dosti brzy.Mimochodem,co se stane,pokud na motoru BOV vůbec nebude??? :idea: :idea: :idea:
No folie si asi namontovat mozes, len nesmu byt cierne...goalie píše: Hej ale nieco ine je ked stojite zoci voci a nieco ine ked Ty priputany sedis a on sa na Teba vyruti zboku a je postaveny. By som si ani neprdol. to wickey to s tymi foliami je fakt? Ci to si len myslis?
Spíše se obávám,aby nedošlo k prasknutí IC . :?wickey píše:bude s eti hromadit zvysny tlak a spatne se roztacet turbinka. myslim, ze jine fatalni nasledky by to mi nemelo..martinopel píše:Vzhledem k tomu,že upgraduji turbodmychadlo,na kterém není integrovaný BOV nebudu nucen ani zaslepovat origo.Jen to budu potřebovat dosti brzy.Mimochodem,co se stane,pokud na motoru BOV vůbec nebude??? :idea: :idea: :idea:
Univerzalni...tzn. pohrat si s napojenim a prechody trubek, hadic atd, myslis?Marek píše: To All: Hned zitra pisnu dodavateli kolik udela cenu a objednam tedy aspon 10ks ventilu + adaptacni 2,5 trubku.
Snad bude pro vsechny dost.
Jeste jednou tedy dodavam,ze se jedna o UNIverzalni dil,takze je potreba si s tim trosku pohrat,ju??
Kdyby mel nekdo ciste nahodou nekdo specialni prani na barvu (dle vyse uvedeneho shopu),tak at napise SZ.
RaedonRoger píše:VÁŽNÍ ZÁJEMCI o Blow ventil :
Bobika
Martinopel
Klopy
karlos
Sibr (Bo musim mít všechno)
wickey (esli mi to vubec pojede do te doby)
Jogin (Bo, musi mit taky vsechno, jako Sibr![]()
)
Roger (mam v haji puvodni pretlakovy ventil na turbu)
Ahoj.Chtel jsem se jeste zeptat kolik by to teda vyslo.Ventil caa 2000 kc, a prace?Asi to nebude zadna sranda ne?Tim nechci rict ze to Mara neumiRAEDON píše:RaedonRoger píše:VÁŽNÍ ZÁJEMCI o Blow ventil :
Bobika
Martinopel
Klopy
karlos
Sibr (Bo musim mít všechno)
wickey (esli mi to vubec pojede do te doby)
Jogin (Bo, musi mit taky vsechno, jako Sibr![]()
)
Roger (mam v haji puvodni pretlakovy ventil na turbu)
A na co s tim do prahy? Nepojedu tam kvuli tomu, i tady mame schopne mechaniky a ladice...RAEDON píše: Ahoj.Chtel jsem se jeste zeptat kolik by to teda vyslo.Ventil caa 2000 kc, a prace?Asi to nebude zadna sranda ne?Tim nechci rict ze to Mara neumi............Pojedu z Brna tak ze uz cesta nebude levna,kdyz potkam treba Rogera.......
A ty o nekom vis,kdo by nam to tady namontoval?Roger píše:A na co s tim do prahy? Nepojedu tam kvuli tomu, i tady mame schopne mechaniky a ladice...RAEDON píše: Ahoj.Chtel jsem se jeste zeptat kolik by to teda vyslo.Ventil caa 2000 kc, a prace?Asi to nebude zadna sranda ne?Tim nechci rict ze to Mara neumi............Pojedu z Brna tak ze uz cesta nebude levna,kdyz potkam treba Rogera.......
Nóóó K Jarkovi do Zlína předse člověče, je to blíž jak Prágl a Jarek bude šťastné jako blecha.RAEDON píše:A ty o nekom vis,kdo by nam to tady namontoval?Roger píše: A na co s tim do prahy? Nepojedu tam kvuli tomu, i tady mame schopne mechaniky a ladice...
Když tak do Kopřivnice to máš blíže než do prágluRAEDON píše:A ty o nekom vis,kdo by nam to tady namontoval?Roger píše: A na co s tim do prahy? Nepojedu tam kvuli tomu, i tady mame schopne mechaniky a ladice...
OK, pockam, tu zaslepku rozhodne chci...Marek píše:Takze vážení,drazí,milí a tak dále...
Dostal jsem odpoved ze vzdálených krajů.
Ventily neni problem poslat v jednom baleni za lepsi cenu-usetri se na postovnem,momentalne vsak nejsou skladem hadicove adaptery,pouze adaptery na privareni.Tudiz musime jeste chvilku vydrzet... :ryma:
Vyslednou cenu zdelim hned,jak ji budu sam znat.
S pozdravem Vam vsem - Marek
PS:O tomto vikendu take zadam pozadavek nechat vysoustruzit zaslepky na turba.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé