Jo to jsem byl určitě jaX-Tuner píše:Dneska jsem v Táboře potkal 480 na Budějovický když jsem odbočoval jakoby k Shellce tak pod mostem , mám takový tušení že to byl LukášMbylo to kolem 15:50
jenže čuměl někam bůh ví kam takže si ani nevšiml že jsem zdravil
![]()
To jsem si všiml že jsi koukal bůh ví kamLukášM píše:
Jo to jsem byl určitě jaPromiň, čuměl jsem buh ví kam
asi má zase v merku nějaký nový stroj do autoparku a jen je zasněnýX-Tuner píše:To jsem si všiml že jsi koukal bůh ví kamLukášM píše:
Jo to jsem byl určitě jaPromiň, čuměl jsem buh ví kam
a přitom jsi jel přímo kolem mě
no byla to rantlovka s nárazníkama v barvě vypadá to že stříknutýma v motipu, taková trochu unavenkaSarkasmic píše:co prosím? Kdo to byl? S us čumákem???
tak kuba to auto prej zná stává v plzni u ZČU a prej je poháněno etalonemSarkasmic píše:sežen majitele,zjisti jestli neprodá...
Švíckovcar píše:V pátek 25.3. kolem 15:35 na silnici Budějovice - Krumlov v úseku Dlouhá louka - kulaťák u Litvínovic jsem asi ob 3 auta jel za devítkou, ale odbočla někam do Litvínovic, aniž jsem chytil číslo. Kdopak to tam má takový kchár?
práskači,jó v tý prdeli je konečně pořádný VOLVOyoby píše:Švíckovcar píše:V pátek 25.3. kolem 15:35 na silnici Budějovice - Krumlov v úseku Dlouhá louka - kulaťák u Litvínovic jsem asi ob 3 auta jel za devítkou, ale odbočla někam do Litvínovic, aniž jsem chytil číslo. Kdopak to tam má takový kchár?
Myslíš Litvínovice? Jo, to je fakt díra.neuman zdenek píše: práskači,jó v tý prdeli je konečně pořádný VOLVO
PS Vlasto nic ve zlém ale měl si jet za ním až k baráku abys konečně viděl celé Volvo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vcar píše:Myslíš Litvínovice? Jo, to je fakt díra.neuman zdenek píše: práskači,jó v tý prdeli je konečně pořádný VOLVO
PS Vlasto nic ve zlém ale měl si jet za ním až k baráku abys konečně viděl celé Volvo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemůžu jezdit za každou krabicí, co vidím. Dneska to má každej.
Čísla jsi si měl všimnout nejdřív 0960 se těžko přehlíží. Ale bral co na něj vyšlo.vcar píše:V pátek 25.3. kolem 15:35 na silnici Budějovice - Krumlov v úseku Dlouhá louka - kulaťák u Litvínovic jsem asi ob 3 auta jel za devítkou, ale odbočla někam do Litvínovic, aniž jsem chytil číslo. Kdopak to tam má takový kchár?
JJ, to bola D5, jedine, ze by to bola T6, ale ta by to nemala dovod netahat dalejDzambor píše:Dnes cca okolo 19:30 na dialnici D1 cca pri piestanoch v smere na trencin, hneda XC 70, najnovsej generacie. SPZ som stihol pozret ze je to len BA - , dotycny sa niekam ponahlal a isiel cez 220 pocitam ze to bola D5, ja som za nim s tymi 4mi valcami nestihalniekto odtialto?
co som bol prekvapeny mne auto tahalo cez 210 a slo by to dalej ale uz som nepokusalst_Andy píše:JJ, to bola D5, jedine, ze by to bola T6, ale ta by to nemala dovod netahat dalejDzambor píše:Dnes cca okolo 19:30 na dialnici D1 cca pri piestanoch v smere na trencin, hneda XC 70, najnovsej generacie. SPZ som stihol pozret ze je to len BA - , dotycny sa niekam ponahlal a isiel cez 220 pocitam ze to bola D5, ja som za nim s tymi 4mi valcami nestihalniekto odtialto?
Nezoufej. Oni de to naučí, když je další auta budou zdravit.PLJARDA píše:poslední dobou nemám vůbec štěstí na to aby někdo odpověděl![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé