podle posledních skutečností Láda jezdí opět atmosféééroueLzyx píše:podle posledních informací má láďa už opravdický eRkohayney píše:že bych dneska na Dejvický těsně před 16:00 zahlídnul Láďu? stříbrná V70, eRkovej nárazník, z boku žlutej losík, takovej vlasatej pán to řídil a jel směr suchdol
Cože? Opět změna?marra píše: podle posledních skutečností Láda jezdí opět atmosfééérou![]()
![]()
Nepovídej... a při tom je jich tu tolik a docela zdravějtymon píše:ja tady na ceskolipskem okrese nepotkavam skoro zadny volviky
no jenom vcera jsem videl u Interspaaru jednu tmave zelenou V50 (ta ale zmizela nez jsem se otocil) a obcas tu potkavam tusim ze modrou S40 II ... jinak vuubec niczoid píše:Nepovídej... a při tom je jich tu tolik a docela zdravějtymon píše:ja tady na ceskolipskem okrese nepotkavam skoro zadny volvikyasi máš smolíka
Ve vedlejší ulici jsou asi 3 volva - XC90, XC60 a S80. No možná 4 - S80 jsou dvě, jedna starší a jedna novější (II.gen). Takže u Penny v Úvalech je docela šance na potkání...Conan píše:Kohopak to tuto sobotu 23.10. potkala manželka v Úvalech u Penny v XC90-tce?
že by ten slovutnej bastl?eLzyx píše:koho jsem to dnes potkal v Bílině s modrostříbrnou dvoječkou? Čuměl jsem na to jak na zjevení, ani jsem nestačil mávnout a dokonce ani netuším, co to přesně bylo(242gt ?)
to je moc dlouhej pozdrav na to není čas
Ale že si ho tam podalPLJARDA píše:to je moc dlouhej pozdrav na to není čas
hayney píše:tááák. dneska kolem oběda ikea černý most. modrá V70 II eRko s podznačníkama klubu, kdo to byl???
a hned naproti pěkná červená V70 po faceliftu.
Uživatelé procházející toto fórum: georg, Pepino33