Kde a v kolik? Jel jsem ráno po D5ce z Berouna na Zličín, a popravdě sem moc na Volva nekoukal, ráno bývám takový rozespalýneuman zdenek píše:jsem dnes potkal pinocia a prd![]()

Kde a v kolik? Jel jsem ráno po D5ce z Berouna na Zličín, a popravdě sem moc na Volva nekoukal, ráno bývám takový rozespalýneuman zdenek píše:jsem dnes potkal pinocia a prd![]()
hele, trochu ucty i k tem novejm modelum - to si nezaslouziPinochio píše:Jel jsem ráno po D5ce
To já jel tuhle na Mladou Boleslav po R-ku.wickey píše:hele, trochu ucty i k tem novejm modelum - to si nezaslouziPinochio píše:Jel jsem ráno po D5ce
jistě ževolvoclan píše:To byl já,měl jsem u kamarádky nějakou práci,jistě jsi zaslechl řev flexky...Ještě minimálně jednou se tam objevím.Kár máš fákt pěknou,až na ty ooobrlosy,kdyžtak Ti dovezu menší,ty moje jsou dokonce na reflexní samolepce...
Tak za sebe bych si dovolil oponovat.Starsich modelu ja potkavam daleko vic,nez tech,ktery ty nezdravislucki píše:ja male (s40,v40,v50,c30) a nove volva nezdravim (s60,s80,v70 (2000+), xc60,70,90), nezdravim, lebo ich jazdi plna prd...
zdravil by som ich len ak by som nejako spoznal ze je fora.
mozno u vas, vy ste viac na zapad a zacali sa dovazat krabice skor. u nas stretnut krabicu je celkom raritka.Pavluňa píše:Tak za sebe bych si dovolil oponovat.Starsich modelu ja potkavam daleko vic,nez tech,ktery ty nezdravislucki píše:ja male (s40,v40,v50,c30) a nove volva nezdravim (s60,s80,v70 (2000+), xc60,70,90), nezdravim, lebo ich jazdi plna prd...
zdravil by som ich len ak by som nejako spoznal ze je fora.
tak to jsi vyjimka, ja mam zase smisene pocity a vypadam za blba kdyz pozdravim nekoho novejsi XC nebo cokolivvladoxc90 píše:Ja bych jako v podstate zdravil, ale... 90-tky neodzravej a S ci V-cka se taky koukaji nejak... jako ina sorta, tak nevim, mam zmiseny pocity kdyz na nekoho nadejne koukam a kyvnu a nic...
Moje slova. Já zdravím asi až nadšeně (žádný div, když dlouho na Volva koukáš a pak se po čase jedním vozíš) a zatím mi ještě ani jeden z výšky těch teréňáků (či jak to navzat - prostě ta móda co je teď, auta co vypadají jako terénní ale do terénu nesmí, myslím že se tomu říká SUV) neodpověděl. Z osobních Volv odhaduju tak 60-70%. Oblast výskytu: JČ + asi 5x Praha (dál za těch čtvrt roku jen Trutnov + cizina).pjr86 píše:tak to jsi vyjimka, ja mam zase smisene pocity a vypadam za blba kdyz pozdravim nekoho novejsi XC nebo cokoliv
mal si mu dat klubovu naleplkuDanniel74 píše:Ahoj, zdravím jen V70I generace a starší. Majitelé novějších aut většinou nereagují, slečny a mladé dámy v XC90 se diví a manželce se mávání na tyto objekty příliš nelíbí. Nedávno se mi přihodila úsměvná příhoda, která mne definitivně odradila. Na výjezdu z jedné nákupní zóny jsem zamával na krásnou S80 (nový model). Celá černá + fólie. Majitel otočil a jel za mnou na nejbližší pumpu, kde jsme zastavilo a kde se mi dostalo výčitek, co že na něj mávám, co po něm chci? Odpověď úměrná mojí chuti nasranému pánovi cokoli vysvětlovat byla: S někým jsem si Vás spletl, máte to hezký, stejné jako můj kolega. Tečka.... Volvu zdar. Dan
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]