Ahoj Roztočáku dnes jsem koukal na tu tvoji pěknou krabici ze 7 patraBOSON píše:Dnes kolem 17:15 na parkovišti před nádražím v Libčicích na Vltavou jsem potkal odjíždějíci klubovou červenou tuším 745? Tak jsme si zamávali a než sem zjistil kdo to je, byl fuč. Tak, kdo to asi byl?
Ty jsi nastoupil k nám do firmy ?eLzyx píše:no ... občas i jo. Ještě jsem to nerozštípal![]()
Jen trable s vejplatou (nestačí) a tak se musím ohánět, aby stačila a zbývá mi málo času na kamarádya vlastně i mě samotného
Ty vogo ,taky jsem myslel ,že Bílina už není......eLzyx píše:no ... občas i jo. Ještě jsem to nerozštípal![]()
Jen trable s vejplatou (nestačí) a tak se musím ohánět, aby stačila a zbývá mi málo času na kamarádya vlastně i mě samotného
hele to bych si tady dovolil založit topic (abyste mě všichni politovaliláďa píše:Ty vogo ,taky jsem myslel ,že Bílina už není......
no zalezi jaka barva to byla, ale mozno jsem to byl jaDeshi píše:Čípak klubová S60 to parkuje u velkého náměstí v Hradci Králové???
killer píše:no zalezi jaka barva to byla, ale mozno jsem to byl ja
jinak koukal jsem ze pri vjezdu na male namesti vzdy na kraji stoji stribrna S60 s prazskou znackou
Uživatelé procházející toto fórum: jergus.balaz, saabik, Vapik