Zdravím poctivě všechny volva, pokud si jich všimnu včas. Blikám jedině, když nejsou v koloně a pak zvednu dlaň. Dost často mi odpovídají. Dneska např. mám 3 čárky

nic si z toho nedelej... vetsina majitelu aut znacky volvo je velmi konzervativni, a uz z principu nemava, protoze se to proste neslusi. a kdyz jim nekdo zamava, tak to pokud mozno nenapadne ignoruji... napriklad ja kdyz jedu po e55, tak na me obzvlast v pohranici take mavaji nejake slecny, ale ja jim radeji nemavam a delam ze nic nevidim, kdepak, to bych pak musel kazdou uz jen ze slusnosti pozvat alespon na kavu... no a to bych byl pri tom poctu brzy jiste uplne bankrot! :neutral:láďa píše:Já mávám jak blbej a každej na mně prdí![]()
Se neptej a normálně mu jí tam hvízdni. Když bude odtud, bude mít o jednu víc.Deshi píše:OT: kdo to parkuje s tm.modrou V40 v Hradci Králové u malého kruháče mezi Shelkou u Aldisu kousek od lékařské fakulty?? mám mu dát vizitku a nebo je to někdo odtud??
A moje žena si už zvykla, říká vždycky že to jsem celý já, mávat kdejakýmu ...láďa píše:Budu mávat dál, ikdyž moje skorožena si vždy zaťuká na čelo
Na týhle cestě jezdím denně. Brzy ráno z OV do FM do práce a večer domů.koch píše:sramcik tebe jsem obihal nedavno na ceste z ostravy do frydku... musels to byt ty pac vic volviku ve tve barve tady asi nejezdi... ja ale jel v sefovem superbu takze jsem nezdravil...
pekelnik píše:dnes na mne zamávala a blikla červená 850/v70. měl jsem radost, protože se mi to dlouho v S90 nestalo. ze starejma klasikama 2xx/7xx/9xx se zdravím pravidelně a oni mne většinou taky, ale kulaté modely na mne z 90% prdí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé