A ja potkal cernou 480 v Nizkovicich v nedeli po poledni...nebyls to ty? Mavli jsme si , ja jel cernou 740 kombimates píše:Dnes, tuším kolem deváté dopoledne jsem se motal v Brně po Hybešově ulici a hledal jsem parking. Vjel jsem do Leitnerovi ulice, hledám nějaký volný flíček a najednou zjistím, že si to za mnou šine 2xx modrý kombík. Byl jsem tak uchvácen tou krásou, že jsem si málem ani nevšiml, že ulice končí neboť je slepá. Když jsem si to manévroval zpět, nestihl jsem dvojku ani pozdravit. Nebyl to nááhodou Standa? Jestli ano, moc se mu omlouvám za to moje nemotorné motorové motání, fakt nebylo kde..Jo, a MOC zdravím!
JojoRoger píše: A ja potkal cernou 480 v Nizkovicich v nedeli po poledni...nebyls to ty? Mavli jsme si , ja jel cernou 740 kombi
A joo, no vidis, tudy jezdim pravidelne...skoro kazdy tyden no...ale ve 480ce jsem videl jen ridicemates píše: JojoJeli jsme s přítelkyní na výlet. Myslel jsem si, že jsi to byl ty, chtěl jsem sem dát taky dotaz, jen jsem vůbec nedokázal upřesnit, kde jsme to vlastně v tu chvíli byli (touto cestou jsem jel snad poprvé v životě) a jelikož to byla taková rychlovka, tak jsem taky dumal, co to přesně bylo za krabici (jestli 7xx nebo 9xx). Jen jsem věděl, že to byl tmavý kombi přízrak s černými skly. Tak ještě jednou NAZDÁR! Jo a chválím za to, že jsi nás poznal, většinou si Volvíka pletou s nějakou umrkanou mazdou a nikdo nás nechce zdravit
![]()
vzhledem k tomu že jsi nejel Volvem tak bych se neni co divit že jsme si tě nevšimli....libre píše:Tak jsem dneska mířil po D1 na Prahu a ve zpětném zrcátku si všiml, že se blíží Volvo řady 9xx. Sleduju přední blatník a co nevidím, erb s losem. No, kdo to asi byl? Samozřejmě si mě nevšimli. Takže jsem je předjel a pozdravil.A Michalka měla s tím přivlastňováním pravdu.
ja tu bilou 440 potkal dnes v Beroune kolem 13.30 hod spz 8S0 ....? je to jeste pred facelitem verze, ale pozdravil.lookens píše:Pánové, v neděli 5.4. na Kvani u Zaječova popojížděla bílá 440tka, kdo to byl, určitě mně zaostřil, ale zrovna jsem vykládal z auta věci a tak jsem nestihl reagovat.
:?:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé