Menhire, s tím "postavil jsem to k nosu modrýho" si to trefil dokonale

Nebyl to Florián ve světle modré metalíze?pekelnik píše:nedávno jsem jel s Michalkou z oběda v brně - slatině a s mojí S90 jsem potkal 4 kluky v krásné 244. Ti vzadu si (zřejmě upozorněni řidičem) mohli ukroutit hlavu, aby se podívali dozadu, a já zas tak tak objel zavazející auta před sebou. Dojeli jsme se na křižovatce a mávali si jak zběsilí. auto bylo sedan 244, rok tak 1980 (malý světla - i vzadu) s brněnskou značkou. viděl jsem je poprvé - dvojek si safra všímám. Byl to někdo od nás???
Kterýmu ,ještě jsem nic nedostal.Diccon píše:Zmatky... Uz jsem napsal adminovi.
Začal si dobře, jak zastavil a stáhnul okénko, měl jsi mu podat vizitku a bylo toDiccon píše:Tak na zdraveni kaslu, uz si pripadam jak svedek Jehovuv. Naposledy protijedouci ridic volva zastavil stahnul okynko a ptal se, co se jako hergot deje, ze jsem na nej mavnul...
Ja sem ze sumperka a jezdim s cernou S60. Musim se priznat, ze v nasem okrese nezdravim, protoze to vetsinou nema smysl a vsichni na me jen nechapave koukaj, ale na tvou S40 si budu davat pozorflaksy píše:U nas se to ted nejak privolvujeJedu z bazena z vedlejsiho mesta, pac u nas ho zbourali, ale to je jina vec
, a na benzince Lukoil v Sumperku jsem potkal cernou novou S80. Kdyz jsem odjizdel, tak vedle me zaparkovala tmave zelena (tusim) S40 prvni generace. V ni nejaka fesna slecna
Jen jsem mavnul, usmal se, ale asi nevidela. No a pak jsem maval na jednu stribrnou V40 za Bludovem, smer Olsany a pak na jednu cervenou V40 v Zabrehu kousek od policajtu. Nejaka sance, ze nekdo z techto 4 potkani byl nekdo odsud?
taky budu koukatL4W píše:Ja sem ze sumperka a jezdim s cernou S60. Musim se priznat, ze v nasem okrese nezdravim, protoze to vetsinou nema smysl a vsichni na me jen nechapave koukaj, ale na tvou S40 si budu davat pozor
Jo kamioňáci zdraví častěji.TOMÁŠ S80 píše:v Hořovicích asi v patek u kruháče sem zdravil problikáním . velkej Bílej kamion VOLVO a pozdravil mě nazpáteknejlíp se zdraví s kamionákama. taky vyjíždym z křižovatky směr hořovice. a zamnou krasnej kamion volvo tak sem na něj pustil havarijaky a zdravil mě take
byl to někdo tady vocat
taky je zdravíš??. kamoš mi řikal jeho tát má firmu s kamionama NERA ,no byl to kamionák asi scania nebo volvo . no že měl všechno oblečení až po spodary jen tu jedinou značku volvojarek.krizan píše:Jo kamioňáci zdraví častěji.TOMÁŠ S80 píše:v Hořovicích asi v patek u kruháče sem zdravil problikáním . velkej Bílej kamion VOLVO a pozdravil mě nazpáteknejlíp se zdraví s kamionákama. taky vyjíždym z křižovatky směr hořovice. a zamnou krasnej kamion volvo tak sem na něj pustil havarijaky a zdravil mě take
byl to někdo tady vocat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé