Označení "2.4D" a 3 palcovej vejfuck (minimálně koncovka), ani moc nečudila - tak jsem mysel, že je to ta nastřelená
T5 na steroidech

Já ne, mám jí u Michella na lázeňském pobytu. Ledaže by Michal testoval nový podvozekdescoobed píše:Dopoledne jak psí kulky vyleštěná nádherná bílá devítka na Radlické (Jancho?), až jsem styděl, ale Bublina stála 2 dny pod lípou.
A teď mi má drahá posílá fotky z babovíkendu na Turnovsku, panu majiteli se po zahradě valí minimálně dvě sedmikila (tady už se ale Bublina stydět nemusí) a pořád si kupuje další. Prý jezdí na srazy, ze kterých si místo kocoviny jako každý slušný člověk vozí další dvojky, očividně pokročilá fáze diagnózy.
Hele nevím, ale možná by to mohlo vysvětlovat ten vřelý pozdrav...spy píše:Není to kachna Martina Nejedlého z Legend?
Máš moc nový auto, nemáš se co divit že tě sinki nepoznala resp. neregistrovalaTasso píše:Kohopak jsem dnes marně zdravil cestou z Liberce cca kolem 10:45 u Jitravy, devitka v sedanu a za volantem slečna s obřími slunečními brýlemi
Aaaa, tak uz konecne vim, s ci pani jsem mel tu cest se setkatdescoobed píše: A teď mi má drahá posílá fotky z babovíkendu na Turnovsku, panu majiteli se po zahradě valí minimálně dvě sedmikila (tady už se ale Bublina stydět nemusí) a pořád si kupuje další. Prý jezdí na srazy, ze kterých si místo kocoviny jako každý slušný člověk vozí další dvojky, očividně pokročilá fáze diagnózy.
dodatečně zdravímTasso píše:Kohopak jsem dnes marně zdravil cestou z Liberce cca kolem 10:45 u Jitravy, devitka v sedanu a za volantem slečna s obřími slunečními brýlemi
Myslis v MB na prumyslovce? To jsem byl ja, mel jsem po srazu v Milovicich a nebyl cas to umejt.imrija píše:Zabahněná 940 ještě jednou zdraví posádku zabahněné XC70 s losíkama!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Sadam