jancho píše:Ráno před šestou na pražské Jižní spojce vidím hezkou modrou dvojku, tak troubím jako že si společně zamáváme a ten šofér na mě ukázal fakáče. To jistě nemohl být někdo zdejší. Asi nějaký bručoun

jancho píše:Ráno před šestou na pražské Jižní spojce vidím hezkou modrou dvojku, tak troubím jako že si společně zamáváme a ten šofér na mě ukázal fakáče. To jistě nemohl být někdo zdejší. Asi nějaký bručoun
Ty woe to je náhoda, mě přesně tam dneska ráno nějakej tukan v yXku taky faknul, a eště navíc k tomu mě předjel...jancho píše:Ráno před šestou na pražské Jižní spojce vidím hezkou modrou dvojku, tak troubím jako že si společně zamáváme a ten šofér na mě ukázal fakáče. To jistě nemohl být někdo zdejší. Asi nějaký bručoun
Jestli to byl fakt Penek, tak ten by si rozhodně odkadilEjdou Rotacak píše:náhodou, vostrej styl! a po stáhnutí vokýnka "vodkaď si!?"
imrija píše:Dá se taky u dvojky seřídit sedačka řidiče tak, abych vlevo a vpravo viděl skoro jen B sloupky, volant držel v horní části jednou nataženou rukou a druhou měl povystrčenou z okna se zapáleným cigárem?
Já ne, mám jí u Michella na lázeňském pobytu. Ledaže by Michal testoval nový podvozekdescoobed píše:Dopoledne jak psí kulky vyleštěná nádherná bílá devítka na Radlické (Jancho?), až jsem styděl, ale Bublina stála 2 dny pod lípou.
A teď mi má drahá posílá fotky z babovíkendu na Turnovsku, panu majiteli se po zahradě valí minimálně dvě sedmikila (tady už se ale Bublina stydět nemusí) a pořád si kupuje další. Prý jezdí na srazy, ze kterých si místo kocoviny jako každý slušný člověk vozí další dvojky, očividně pokročilá fáze diagnózy.
Hele nevím, ale možná by to mohlo vysvětlovat ten vřelý pozdrav...spy píše:Není to kachna Martina Nejedlého z Legend?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé