Rozhodněfilippek píše:Tak to by chtělo nějakou fotečkuÉliška píše:Já taky mávám a za tu dobu mého ježdění mě pozdravilo 1 autíko..... Spíš jim vždycky spadne čelist, když vidí můj růžový volant a růžové doplňky![]()
![]()

Rozhodněfilippek píše:Tak to by chtělo nějakou fotečkuÉliška píše:Já taky mávám a za tu dobu mého ježdění mě pozdravilo 1 autíko..... Spíš jim vždycky spadne čelist, když vidí můj růžový volant a růžové doplňky![]()
![]()
Hlavně Ty bys to jako obvykle nestihnul any kdyby to byla kolona 10ti Volv, viděl bys akorát škrtlej chladič, pak v zrcátku zadní světla a teprve bys zvedal ruku, to už je skutečně pozděeLzyx píše:tak bílou V40 s růžovejma doplňkama jsem ještě nevidělJe fakt, že bych se asi lekl a nestihl pozdravit
snaha se ceníDural8 píše: to už je skutečně pozdě
na tom něco budeDural8 píše:Hlavně Ty bys to jako obvykle nestihnul any kdyby to byla kolona 10ti Volv, viděl bys akorát škrtlej chladič, pak v zrcátku zadní světla a teprve bys zvedal ruku, to už je skutečně pozděeLzyx píše:tak bílou V40 s růžovejma doplňkama jsem ještě nevidělJe fakt, že bych se asi lekl a nestihl pozdravit
Élišky ???filippek píše:Tak to by chtělo nějakou fotečkuÉliška píše:Já taky mávám a za tu dobu mého ježdění mě pozdravilo 1 autíko..... Spíš jim vždycky spadne čelist, když vidí můj růžový volant a růžové doplňky![]()
![]()
blikaj jen volvisti nebo každej koho zprášíšeLzyx píše:...následné probliknutí dálkovejma od právě předjetého kolegy volvisty beru jako úspěšný pozdrav
Samozřejmě, mě auta vůbec nezajímajLachtan píše:Élišky ???filippek píše:Tak to by chtělo nějakou fotečku![]()
![]()
No řeklbych že jsem tě už někde potkal a taky pozdravil,ale odpověď žádná ...... já si auta docela pamatuju a podruhý už to nezkoušímfilippek píše:Jinak ať taky řeknu něco k tématu.. Tady na Liberecku se mi ještě nestalo, že by mě někdo pozdravil. A to tu potkávám i dvě auta z klubuJesli to nebude tím, že já taky nezdravím
Ze začátku jsem to párkrát zkoušel, ale pak jsem si připadal jak pako, když na mě koukali jak na blázna.
Kein píše:mě ještě nikdy nikdo nepozdravil :!:
Byl to to chlap ? Nebyla to slečna ? Jedna tady totiž má zelenou, ale půjčuje si to její otec. Její brácha má tu červenou, co byla např. v Rožnově.pekelnik píše:jo,jo. s novejma kárama máte hold problém. My krabice se zdravíme vcelků úspěšně![]()
dnes jsem potkal u sříbrnic (u Kroměříže) 360. říkám si, co je to za divný auto. zepředu to vypadalo nezvykle. a pak se z toho vaklubala 360 (nebo 340). Byl to sedan. zelenej. Já čuměl jak puk, protože potkat 3xx je opravdu vzácnost a chlapík nějak mávnul (nebo se drbal na ruce![]()
jestli jsem nepozdravil, tak sorry
Tak to je fakt možný, že jsem tě taky viděl.. Tuhle jsem pokukoval po nějakym autíčku, které se nápadně podobá tomu z tvého popisuhoffi píše:No řeklbych že jsem tě už někde potkal a taky pozdravil,ale odpověď žádná ...... já si auta docela pamatuju a podruhý už to nezkoušímfilippek píše:Jinak ať taky řeknu něco k tématu.. Tady na Liberecku se mi ještě nestalo, že by mě někdo pozdravil. A to tu potkávám i dvě auta z klubuJesli to nebude tím, že já taky nezdravím
Ze začátku jsem to párkrát zkoušel, ale pak jsem si připadal jak pako, když na mě koukali jak na blázna.
Jinak moc klubovejch volvíček tu nejezdí,nebo spíš jsem nepotkal nikoho kdo by měl nálepky,ale moje je má a taky je jediná Rudá T5 v Gablonz a druhá řádí v Lbc
![]()
Tak já teda budu zdravit i polovolva no ......![]()
Teď jsem to pořádně dočetl celý a urazil sehoffi píše: Tak já teda budu zdravit i polovolva no ......![]()
No řeklbych že jsem to asi byl já a to si nemůžeš splést ..... 850 v kombajnu T5 rudá a má erkovej nárazník a vzadu křídlofilippek píše:Tak to je fakt možný, že jsem tě taky viděl.. Tuhle jsem pokukoval po nějakym autíčku, které se nápadně podobá tomu z tvého popisuhoffi píše:
No řeklbych že jsem tě už někde potkal a taky pozdravil,ale odpověď žádná ...... já si auta docela pamatuju a podruhý už to nezkoušímJinak moc klubovejch volvíček tu nejezdí,nebo spíš jsem nepotkal nikoho kdo by měl nálepky,ale moje je má a taky je jediná Rudá T5 v Gablonz a druhá řádí v Lbc
![]()
Tak já teda budu zdravit i polovolva no ......![]()
Nemáš fousy, knírek, nebo tak něco?
Každopádně, jestli jsi zdravil, tak se omlouvám, nevšimnul jsem si. V Gablonz ja pracuju.
Tak já se teda překonám a zkusím taky pozdravit polovolvo,až ho někde potkámfilippek píše:Tak příště na tebe snad už mávnu
Uživatelé procházející toto fórum: Blade