Volvisté se nejebou, Volvisté se zdraví!cico píše:Mel si ho hned z*jebat co to foti

Volvisté se nejebou, Volvisté se zdraví!cico píše:Mel si ho hned z*jebat co to foti
Uz jsem myslel, ze to bude bez reakce.Petr Marek píše:Volvisté se nejebou, Volvisté se zdraví!cico píše:Mel si ho hned z*jebat co to foti
Nemusíš se bát, jen to tady nepročítám celé každý den.cico píše:Uz jsem myslel, ze to bude bez reakce.
Jasně, vím a zdravím ještě jednou!tomik T5 píše:jojo,tu jsem dojel u budějovický,a na tebe jsem troubil,než jsi odbočil na jižní spojku-tmavozelená V70l
To si byl Ty Vlasto se zvedlou packou dnes na Vltavě?vcar píše:Kromě jiných dneska Protivín, kolem poledne stříbrná S80 jedoucí na Písek. Pozdě jsem zahlédnul auto v koloně, ale ruka zdvižená byla. Tak odpovídám ještě jednou tady...
Sice je fakt, že ji zvedám často, ale tohle jsem nebyl. Moje cesta z Protivína končila ve Vodňanech.Pišta... píše: To si byl Ty Vlasto se zvedlou packou dnes na Vltavě?
Tak to je ale pěkné!metju píše:Dneska mávačka s Ferrari FF. Evidentně ho losíci dost pobavili
Na tohle tu už byla kdysi diskuze a pochopil jsem z ní, že čára není zeď a spousta místních ji nerespektuje.jojo píše:Zdravím frajera v bílý XC90 co mě dnes ráno kolem 7.45 vošmiknul ve serpentinách před Rudnou přes plnou čáru. Jseš prase bratře!!!
Máš recht... prostě tohle je názor od názoru... Příkladů /nejen/ na Vysočině by byla spousta. Prostě kdysi byli dvojitý čáry, pak začali šetřit, tak začli dělat jen jednu, takže nejdřív jen plná a pak na kousku místa přerušovaná a dnes je na spoustě míst jen plná, což je rozumné, pokud je člověk majitelem renó thália, ale dvěstakobyl pod kapotou prostě předjíždí úplně jinak... Tím nechci schvalovat počin bílé iXCédevadesátky, úsek jsem neviděl, neumím posoudit....ttoommaasseekk píše:Na tohle tu už byla kdysi diskuze a pochopil jsem z ní, že čára není zeď a spousta místních ji nerespektuje.jojo píše:Zdravím frajera v bílý XC90 co mě dnes ráno kolem 7.45 vošmiknul ve serpentinách před Rudnou přes plnou čáru. Jseš prase bratře!!!
Bohužel.
klidněs mohl, já taky mávám, i když jedu pěškobusemSiggi píše:Dnes kolem pul jedne jsem potkal krasnou XC60 ( cerna, radar, zatmavena ) na Staré pile, mezi Zátíším a Dolní Lhotou. Na bocích s losíky. Tudíž dzravím, ja byl ten debil co tam jenom běhal, takže mávání by bylo zbytečné
strejka píše:Za poslední tři měsíce co zdravím každý Volvo co potkávám jen jedna jediná odpověď někdy minulý měsíc. Dneska jsem si řekl, že na to prdím a kilák od baráku na mne mává pani z XC70. No tak asi budu muset zase začít.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé