Zdarec, jestli ta V70 byla stříbrná, tak jsem to byl jámr1 píše:Včera po štatlu sem potkal tolik olosíkovaných volv, že tomu ani nemůžu uvěřitnapříklad dvojková V70 u decathlonu... XC90 VOR na D1... zdravím Vás
mr1 píše:jojo, a navíc myslím, že měla nějaké kulaté číslo
Ahoj, myslim, že se potkáváme spoluHary píše:Kdo to byl dnes ráno po sedmé s V70 R? tmavá, tmavý čočkový lampy.
Za Chlumínem od Obříství směr Vojkovice k D8. Jsem si to tam šoural na tempomat do práce.
Mávačka, zdravím znovu..
Nasel jsem to az dnes, ale byl jsem to ja na 99%EarlSin píše:Dneska Hradec - Opatovice - zelená? V70 nebo 850 v naftě s vozíkem a RZ s Jéčkem. Přibrzdil jsem na 50, problikl mě a pak se mě držel zuby nehtyKdyž jsem odbočoval v Opatovicích, tak jsme si i zatroubili
Tímto ještě jednou zdravím - Takto to má vypadat u bláznů do Volva
![]()
Nedivím se, XC90 potažmo celkově prostě novější Volvo má každý bohatší ňouma (bez urážky)Danniel74 píše:Již nezdravím. Po včerejší cestě, kdy jsem se mohl umávat a nikdo nic, šlus.
Začnu zase, až někdo mávne na mě. Černá XC90 V8, R-design.
Dan
Tak se domluvíme, až budeš ve východních ČecháchDanniel74 píše:Již nezdravím. Po včerejší cestě, kdy jsem se mohl umávat a nikdo nic, šlus.
Začnu zase, až někdo mávne na mě. Černá XC90 V8, R-design.
Dan
A už i závodíme, ale mas hold navrch...yellman píše:Ahoj, myslim, že se potkáváme spoluHary píše:Kdo to byl dnes ráno po sedmé s V70 R? tmavá, tmavý čočkový lampy.
Za Chlumínem od Obříství směr Vojkovice k D8. Jsem si to tam šoural na tempomat do práce.
Mávačka, zdravím znovu..
Samozrejme,ja odpovim vzdylukinl píše:Zdraví Wolfa dnes jsme se potkali 2x a vždy pozdravil
Ne.Urvanej píše:Jesipak Zdenda N v Sušce poznal, koho že to potkal
Tak mávala ti má drahá choť. Ale máš pochvalu, žes mával i když si nevěděl na kohoneuman zdenek píše:Ne.Urvanej píše:Jesipak Zdenda N v Sušce poznal, koho že to potkal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé