byl to Mika v Hradci Králové

Cau to jsem byl jaPinochio píše:Tak v pondělí 27.10.2008, cca v půl dvanácté, kousek od kruhového objezdu u Hypernovy v Králově Dvoře, bílá 700ka v kombajnu. Svítila mávala na mojí červenou 700ku v sedanu. Díky
no po HK jezdi hodne volvikuDeshi píše:Tak minulý táden mi konečně někdo odpověděl![]()
:pij:
byl to Mika v Hradci Králové
Nikito to docela chápu asi bych (přiznávám se!) taky nezdravil S 60-tky. Ale bo mám devítku a těch krabic je zoufale málo tak jsem zdarvil krabice a dvojky a 70 a málkodo mávnul no a tak vznikl tenhle topic.Možná je dobrý mávnout a až na tebe blikne bílá krabice ve středních čechách v Praze v Budějovicích nebo někde tak věz Nikito že jsem to byl jáNikita píše:na motorce zdravim vzdy... dokonce jsem za ty leta tak "zdeformovana" ze zdravim motorkare i z auta... ale zdravit stejne auto me jeste nenapadlo...Pavel V píše:Hele chlapi tak mne zajímá zda se na silnicích zdravíte?? Je nás jako šafránu, mávnete na sebe bliknete či prsty do V???
Neblikám, jen zdravím rukou. Ale je pravda, že v poslední době je odezva téměř nulovájosef píše:...Když na lidi bliknu, tak jedou 50, protože si myslí, že tam někde jsou poliši. Ale zdravit bychom se měli.
Přiznám, že značky jsem si nevšimwickey píše:zajmave - melo slovenske znacky? nebylo to nahodou zelene eRko s ecv GA-xxxxx?
Tak to jsme se ještě nepotkali, bo já zdravím jak oteklý, ale ted jezdím většinou za tmy a Volva poznám až když mě míjejíZEZi píše:panové u nas na pardubicku skoro nikdo... spis na me koukaj jak na kkt..az je to smutne...
Taky jsem zjistil, že v Pardubicích nikdo moc nezdraví.Deshi píše:Tak to jsme se ještě nepotkali, bo já zdravím jak oteklý, ale ted jezdím většinou za tmy a Volva poznám až když mě míjejíZEZi píše:panové u nas na pardubicku skoro nikdo... spis na me koukaj jak na kkt..az je to smutne...
To jsem byl možná já, po Brně jezdím denně, jsem vzornej a zdravím všechny volvíky, nejsem vybíravejtereadi píše:Tak to já jsem se s s60 snažil zdravit s ostatníma s60 i jinýma volvama a zatím nic. Teda kromě jednoho případu, kdy jsme se na křižovatce v Brně potkali s další s60, to jsme na sebe dokonce zamavali. Jinak nic, žádná reakce...
jj v HK a Pardubkach to je bidaaphex píše:Taky jsem zjistil, že v Pardubicích nikdo moc nezdraví.Deshi píše:
Tak to jsme se ještě nepotkali, bo já zdravím jak oteklý, ale ted jezdím většinou za tmy a Volva poznám až když mě míjejí
Někde u Suchdola?eLzyx píše:zdravím dnešní dva Volvaře (světle zlatohnědá metla V70 II.gen, stříbrná S/V40 po faceliftu s černými skly), co ty loudaly nesnesli před sebou jako já.
Ráno?eLzyx píše:jo
Uživatelé procházející toto fórum: saabik