zdravím tímto nejspíš Travexe,parkoval jsem vedle krásné XC70 VOR u lidlu na opatovské,losíci a laďák jsou poznávacím znamením,moje sazka vypadala jak chudej příbuznej
_________________ bylo 850 T5 estate 1995 sazka edition
bylo V 40 T4 1999 adusum
bylo V 70 T5 1999 sazka edition
je 9-3 V6 Aero 2007 maptun stage 1
tomik T5 píše:zdravím tímto nejspíš Travexe,parkoval jsem vedle krásné XC70 VOR u lidlu na opatovské,losíci a laďák jsou poznávacím znamením,moje sazka vypadala jak chudej příbuznej
tomik T5 píše:zdravím tímto nejspíš Travexe,parkoval jsem vedle krásné XC70 VOR u lidlu na opatovské,losíci a laďák jsou poznávacím znamením,moje sazka vypadala jak chudej příbuznej
To je furt place ale pece o sazku zadna
no dovol,přes zimu dostala nový komplet hadice k bufíku,manžety poloos,jak se oteplí a dostanu se na zvedák,budou konečně nový lanovody k ručce,výhledově spojka...to je furt něco,aspoň si nesyslim krabici v krabici
bylo V 40 T4 1999 adusum
Dnes tmava S80 T6 po poledni v Karvine. Na semaforu jsme se pozdravily, prohodily par slov a jak se rozla oranzova, tak jsme vyrazily. Nejeli jsme dlouho, ale na tom kousku jsem vyhral Nicmene, rikal, ze to ma studene, tak nevim jestli jel na plno. Bylo to prijemne, moc na to nejsem v Karvine zvykly...
cico píše:Dnes tmava S80 T6 po poledni v Karvine. Na semaforu jsme se pozdravily, prohodily par slov a jak se rozla oranzova, tak jsme vyrazily. Nejeli jsme dlouho, ale na tom kousku jsem vyhral Nicmene, rikal, ze to ma studene, tak nevim jestli jel na plno. Bylo to prijemne, moc na to nejsem v Karvine zvykly...
To bude asi tím, že pěknej jsi tvrďák.
_________________ Bylo: V70,1999,2,5 TDI, stříbrná - BUDE SE MI PO TOBĚ STÝSKAT! DĚKUJI ZA VŠECHNO! Je: V70, 2,4 R AWD, Saffron
cico píše:Dnes tmava S80 T6 po poledni v Karvine. Na semaforu jsme se pozdravily, prohodily par slov a jak se rozla oranzova, tak jsme vyrazily. Nejeli jsme dlouho, ale na tom kousku jsem vyhral Nicmene, rikal, ze to ma studene, tak nevim jestli jel na plno. Bylo to prijemne, moc na to nejsem v Karvine zvykly...
To bude asi tím, že pěknej jsi tvrďák.
zvyklý je dobře,ostatní peklo
bylo V 40 T4 1999 adusum
To vypada na fabricky Polestar na trucku... ze by jen barva, nebo tomu nechali i KW a NM pridat?
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Včera (sobota) kolem 15:00 jsem na D8 směr Praha na úrovni OMW u Lovosic předjížděl XC90 I s losíkama. Po předjetí jsem bliknul výstražnýma, ale bez odezvy