Tak tahle byla dlouhá, ale černáhelmutcdn píše:Tahle byla modrá a taaaaakhle dlouhá

Tak tahle byla dlouhá, ale černáhelmutcdn píše:Tahle byla modrá a taaaaakhle dlouhá
Tohe ma snad nejaky anglican co vozi po Praze klienty. Videl jsem ho minimalne i v dlouhym MB C200...descoobed píše:Tu dlooouhou devítku na anglických číslech jsem potkal včera na Plzeňský (P5), čí je ten pojízdný majestát? VRZČ?
Odpočívá.3m3 píše:Extomassova 960 spatrena jak parkuje kousek od divadla gong ve vysocanech
Nápodobně kolego, když jsem uviděl olosíkovaný Volvo, tak jsem neodolalMartas píše:Tímto ještě jednou zdravím kolegu ..dnes u OC Campus Square
TOTO? Tak dnes asi vezl nějaké boháče na švédské kuličky do Ikeametju píše:Tohe ma snad nejaky anglican co vozi po Praze klienty. Videl jsem ho minimalne i v dlouhym MB C200...descoobed píše:Tu dlooouhou devítku na anglických číslech jsem potkal včera na Plzeňský (P5), čí je ten pojízdný majestát? VRZČ?
Přesně tak. Teď stála obě tato auta u mého kamaráda v servisu v areálu vedle Volvo Stodůlky.metju píše:Tohe ma snad nejaky anglican co vozi po Praze klienty. Videl jsem ho minimalne i v dlouhym MB C200...descoobed píše:Tu dlooouhou devítku na anglických číslech jsem potkal včera na Plzeňský (P5), čí je ten pojízdný majestát? VRZČ?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]