Jedna otázka, jelikož jsem člověk zvídavý a rád vím hodně věcí, přemýšlel jsem nad názvy jednotlivých modelů, znamená označení V jako Vagon?

Děkuji za odpověď
Mára

Čau. Nevím, jestli bych pozdravz forda zaznamenal. Přece jen to nemá přeškrtnutej chladič.SuGi píše:Tak mě napadá, vcare, já tě potkal před-minulý týden v pátek před kruháčem ke Géčku. Jel jsem k Machovi pro Volvíka a seděl jsem ve Fordu, tak jsem ani nezdravil.
Jen mě překvapilo stočené okénko a spocené čelona srazu jsi říkal jak i přes zimu jezdíš na "auto" teplotu. Klima nefunguje?
to jsem byl asi já,v čem jsi jel,nejspíš jsem tě přehlíd,jinak jsem obvykle ten,komu nikdo neodpoví na bliknutívcar píše:Zdravím pořád a tak jsem dneska zdravil losíky na tmavozelené V70I 3AExxxx v Č.Budějovicích, jedoucí od Krumlova kolem 16 hodiny.
stříbrná S80Itomik T5 píše:to jsem byl asi já,v čem jsi jel,nejspíš jsem tě přehlíd,jinak jsem obvykle ten,komu nikdo neodpoví na bliknutívcar píše:Zdravím pořád a tak jsem dneska zdravil losíky na tmavozelené V70I 3AExxxx v Č.Budějovicích, jedoucí od Krumlova kolem 16 hodiny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé