Tos byl ty, kdo tam troubil? To jsem zrovna jel z CIVA Trans z rozvodů a nějak jsem dohledával po autě, co je třeba ještě pozapínat a nařídit, když odpojili baterku.yoby píše:Tak jsem dneska potkal v ČB v cca 15:30 hodině černou naleštěnou V40 jak odbočovala z Okružní na Pražskou, zůstala stát v zácpě, jel jsem proti, zastavil vedle, blikám, zatroubím a ten člověk dělá že nevidí a snaží se si zapnout pásDoufám až si ten starší člověk z vesnice jižně od ČB toto přečte, tak se veřejně zastydí
To je blbost, já se tento týden zdravil s chlápkem v 940 a v pohodě.vcar píše:2 Yoby : Když potkávám AUTO, končím s ostatními činnostmi a zdravím. Jasné?))
2 Hroch 32 : To ti teda fakt neřeknu. Kdo zdraví je drewid, ale jinak řidiči krabicoidních AUT nezdraví vůbec. Ostatně už nezdraví skoro nikdo
vcar má pravdu, tady ve widlákově řidiči krabic nezdraví. Ono jich tu teda ani moc není....jarek.krizan píše:To je blbost, já se tento týden zdravil s chlápkem v 940 a v pohodě.vcar píše:2 Yoby : Když potkávám AUTO, končím s ostatními činnostmi a zdravím. Jasné?))
2 Hroch 32 : To ti teda fakt neřeknu. Kdo zdraví je drewid, ale jinak řidiči krabicoidních AUT nezdraví vůbec. Ostatně už nezdraví skoro nikdo
Pokud na střeše byla rakev, je to jasné. Jinak nevím.koch píše:a nekde myslim ze u tlumacova pomocnici a ochranci zastavili stribrnou v40
nekdo zdejsi?
rakev jsem neregistroval... myslim ze nemel rakev...libre píše:Pokud na střeše byla rakev, je to jasné. Jinak nevím.koch píše:a nekde myslim ze u tlumacova pomocnici a ochranci zastavili stribrnou v40
nekdo zdejsi?
Copak tažný, tam hrozí nějaká škoda i tobě, ale když na něm máš háklou káruRoger píše:Tak pro takove pripady je tazne a brzdy...pak uz by treba nemel cim problikavat.
Já osobně lepilům zapínám a vypínám zadní mlhovku (vypadá jako brzdní světlo), takže se většinou polekají a drží pak odstupdali píše:Copak tažný, tam hrozí nějaká škoda i tobě, ale když na něm máš háklou káruRoger píše:Tak pro takove pripady je tazne a brzdy...pak uz by treba nemel cim problikavat.ta má patřičnej respekt
Od tý si většina lepilů drží odstup.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]