Petr.Chrpa píše:Jednou se tam třeba potkáme V pátek jsem tam mastil eRkem na Prahu a v poledne zpátky jinak Votičák nahoru jsem si zase užil s nějakým snaživcem .
To mi připomíná, jak jsem kdysi stoupal na plný plyn Votičákem ve vypůjčené stodvacítce a předjížděly mě i kamiony Teď si volvíčko kousek před Hostišovem odemkne to přemostění čtyřky, či jak se tomu říká. Jinak nepoznám, že jedu do kopce
_________________ Belmondo (Peugeot 308 SW, 2015, 1.6 BlueHDI)
Bylo: Fred (Volvo 960 II, 1995, B6304S), Pierre Richard (Peugeot 205, 1993, 1.1), Fík (Ford Fusion, 2007, 1.4)
Dnes v 13:30 na kruhovém objezdu v Klecanech - Zdibsku jsem se pozdravil s téměř stejným Padíkem, jen se slabší motorizací. Čau ještě jednou.
A.na druhém.kruhovém objezdu jsem ještě zdravil V70 ku, leč bez odezvy, řidič se věnoval řízení.
_________________ Karkulka V60 CC T5 AWD MY 2018, POLESTAR
Již jsem se rozloučil s V40 2.0TE85, Padík - V50 T5 AWD +BSR+IPD HD TCV
To mě napadlo, když to sem máš přes 3/4 republiky, jen sem hlásil, že ut má někdo podobnou leštěnici.
Jo a dodatečně ščo raz zdravim S80 "T5" co tak pěkně pozdravil a vklidu kolem mě na D5 asi včera (+-1 den)proplul.
Samolepky nebyly, tak nevim, zda sem chodí.
Tak dneska v Tursku asi ve 14:15 vzajemny pozdrav s XC70 s rakvi na strese a vcera na D8 na urovni mekace pozdrav s pani v zeleny devitce...plodne dny toto...
_________________ Je Volvo V70 2,5TDi,D5252T,103kW,cervena barva,r.v.1998,manual...
Je Volvo 760 2,3T B230ET 134kW,seda met.,1988,manual+OD...
bylo Volvo 850 T5,166kW B5234T,cerna,1995,manual...
bylo Volvo 850 Tdi,103kW,cerna coroner,1996,manual...
bylo Volvo C70 2,3T5 176kW,zlata metaliza,r.v.1998,manual...
Dnes okolo poledne v Benešově ve směru na Budějovice jasně tyrkysová 245. Málem mi spadla čelist z té krásy. Zdravím, i když jsem asi nebyl zaznamenán.
_________________ Belmondo (Peugeot 308 SW, 2015, 1.6 BlueHDI)
Bylo: Fred (Volvo 960 II, 1995, B6304S), Pierre Richard (Peugeot 205, 1993, 1.1), Fík (Ford Fusion, 2007, 1.4)
Dnes ráno na příjezdu do Prahy po D8, v koloně směrem od Zdib k Proseku, jsem jel za stříbrnou V70 II bez hagusů.. Pozdravil výstražnými, opětoval jsem mávnutím.. Nebyl to Solniak?
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Dneska náhodný setkání s Luděk B., čekám už za tmy na blikačkách u kraje ulice, přede mnou zastaví XC90 a jde ke mě neznámej chlap Tímto zdravím a máš bludišťáka
peter cz: to je prosimpěkně jedna z mála B230FS kterou jsem viděl na svoje oko. AT, ale jede to jak píchlá svině. Olej teče všemi otvory, voda mizí, ale to auto prostě jede. Takhle dobitý je z místa, kde paní parkuje. Je to tam samej ůd a auto demolujou. Už před třemi lety, když sem ho měl v pařátech naposledy, tak hlásil, že už ho dojezdí a že hledá náhradu, ale musí mít AT. No a ono to furt jede.
Ukázal se s nim jednou na sušici s tim, že už investoval 15 litrů do opravy AT a furt nic. Tak sme mu za stovku přeletovali relátko a bylo vyřešíno.
Ještě chvíli bych o tom autě asi mohl vyprávět, ale asi neni uplně potřeba
Urvanej píše:peter cz: to je prosimpěkně jedna z mála B230FS kterou jsem viděl na svoje oko. AT, ale jede to jak píchlá svině. Olej teče všemi otvory, voda mizí, ale to auto prostě jede. Takhle dobitý je z místa, kde paní parkuje. Je to tam samej ůd a auto demolujou. Už před třemi lety, když sem ho měl v pařátech naposledy, tak hlásil, že už ho dojezdí a že hledá náhradu, ale musí mít AT. No a ono to furt jede.
Ukázal se s nim jednou na sušici s tim, že už investoval 15 litrů do opravy AT a furt nic. Tak sme mu za stovku přeletovali relátko a bylo vyřešíno.
Ještě chvíli bych o tom autě asi mohl vyprávět, ale asi neni uplně potřeba
B230FS hmm,zas sem si rozsiril obzory do dalsiho hustokrutoprisnyho vikendu
metju píše:S Loganem zdravíme Petra Chrpu, parkovali jsme naproti před Hornbachem na ČM. Myslím že by gul ocenil hezčí obutí na zimu
Taky zdravím ,ale já to nebyl a to znamená,že jezdí ještě jeden gul ,který tady není registrovaný a nebo se třeba ještě ukáže.
Sice mám taky letní ,ale v zimě nejezdím naposled jsem byl v Praze se žlutým před měsícem u Makra když ještě bylo to teplo.