A zdravil někdo z nich?Laurel píše:Nebyl dneska v karlovarskym kraji nějakej sraz? Na devítikilometrovým úseku (takový místní serpentýny) jsem potkal 4 volva, z toho dvě V70II, jednu 850 a jedno XC90. Za chvíli jich bude jak ochcávek
No, nekecej...Deshi píše:Nebyla Shadow ve čtvrtek kolem poledne v areálu pardubické nemocnice??![]()
kouká kam nemá a nezdraví
Už jsi dojížděla k závoře, tak jsi se asi soustředila až na tebe příjde řada a já od závory odjíždělShadow píše:
No, nekecej...První kdo mě pozdraví tady a zrovna tam
No jo, nesoustředila jsem se, vyloženě to tam "miluju"
Jednou se tam třeba potkámeStepanB píše:Dnes byla na trase z Votic do Prahy velká úroda volv: černá V70, červená XC60, červená V60, ale zachytil jsem jen odpověď pána ve stříbrné XC90. Tedy pokud se nedrbal za uchem
To mi připomíná, jak jsem kdysi stoupal na plný plyn Votičákem ve vypůjčené stodvacítce a předjížděly mě i kamionyPetr.Chrpa píše:Jednou se tam třeba potkámeV pátek jsem tam mastil eRkem na Prahu a v poledne zpátky jinak Votičák nahoru jsem si zase užil s nějakým snaživcem
.
Zdarec, zdravim z Parize. Toz ta v70 ve Slavkove jsem byl ja. Jeli jste na Svatomartinske vino a husicku....?3m3 píše:Vcera ve slavkove dvojkova v70,dneska sem pri odbocovani mijel modrou s70 a pak blikal na bilou 9ku,opet Slavkov
Jo, jo.3m3 píše:Tys zdravil obouruc?spis na hody do Kyjova
bacha na koule já to vážně nebylUrvanej píše:Teď sem asi uraženej nebo co
No dal bych levou kouli za to, že to byla 850.
Uživatelé procházející toto fórum: Jarda.JM