To přece musí vědět z hlášky na displayi.metju píše:Zadni leva horni...

To přece musí vědět z hlášky na displayi.metju píše:Zadni leva horni...
Yoby to nebyl, ten lital o vikendu jeste po 2 kolech mimo CBSuGi píše:Prave ted na Husovce ČB tmava V70 I s losikama. Nevsiml jsem si mavanize by Yoby?
To mohl byt dumi.czSuGi píše:Prave ted na Husovce ČB tmava V70 I s losikama. Nevsiml jsem si mavanize by Yoby?
Dumi to taky nebyl, ja byl v sobotu jen u FerencikaTHOmasoj píše:To mohl byt dumi.czSuGi píše:Prave ted na Husovce ČB tmava V70 I s losikama. Nevsiml jsem si mavanize by Yoby?
A nebyl to náhodou Element5, ten má V70R a bydlí v Příbrami?Urvanej píše:Tak dneska sem někde kolem Hostomic potkal tak nablejskanou 850 vínovou, že sem si myslel, že to je lukinl, ale co ten by tam dělal... SPZ sem bohužel v tej zátočině s rozdrážděnym Karlem nestihl načíst.
Toho jsem myslim potkal nekdy dva tydny zpatky v Litvinovicich a taky bez odezvyvcar píše:Dneska kolem třetí odpoledne jel jakýsi pražák se stříbrnou S60 R AWD xAx 1959 po Strakonický přes Budějce na Litvínovice. Auto hezký, jen řidič zdravit neumí, přestože jsme u Tesca stáli na semaforu vedle sebe.
Uraženej nebuď, zůstaň Uřvanej, páč vše ostatní by souhlasilo...Urvanej píše:Teď sem asi uraženej nebo co
No dal bych levou kouli za to, že to byla 850.
A ze jsme jich par potkali vid3m3 píše:Kluci nebudte zklamany,mlada autodoktorova minule taky koukala kdo na ni mava tlapou...
A v so nepozdravilo jediny volvo na ceste Klecany auto kelly a zpatky a to sem jel s 850 a ne s V70kou
Tenhle stav sem zazil nedavno... mooc nepekna situacefíkkr píše:Před 14 dny jsem směr Brno za Prahou jsem probliknul Volvíko T5 V 70 Kdo to mohl být?Já spěchal V 70 T5,měl jsem sračku a hovínko v poslední zatáčceZdržoval mě sice za deště,v levém pruhu
Snažil se jet,ale moc mu to nešlo
Stihl jsem to na sjezd 56
A 8 km doma tam to byla hodinová pohoda
960, bejvalý Švíckovo auto, ted to má snad jeho bratránekTHOmasoj píše:Koho jsem to dnes viděl na dlouhý louce v ČB v 6:45? Zelenej sedan (S90?) losíci na blatnících
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]