K tomuto není co dodatHaben píše:Polovinu techto omlacenin zpusobuji neadekvatne uzke parkovaci mista. Zvetsit kazde o 30 cm a je klid. Ale to by pak bylo plne parkoviste a odrazovalo dalsi zakazniky

Amen

K tomuto není co dodatHaben píše:Polovinu techto omlacenin zpusobuji neadekvatne uzke parkovaci mista. Zvetsit kazde o 30 cm a je klid. Ale to by pak bylo plne parkoviste a odrazovalo dalsi zakazniky
Jojo. Dobrá náhoda. Táhne nás to k sobě...3m3 píše:Clovek jede na kolo do Krusek,na nicem se predem nedomlouva a pak v Usti u Globusu potka teplickyho myslivce
Pro rypaly na vozickare sme preparkovali jen kvuli fotce.
No, jestli bys neměl vzít do ruky wapku, když už nejde poznat ani barva.Urvanej píše:...ale ta barva je zelená
V kolik?SuGi píše:Konečně! Dnes dopoledne na cestě do Českých Budějovic kousek za Protivínem mě pozdravil řidič vínové krabice. První a sám od sebe! Pokud tu někde jsi, tak zdravím ještě jednou a díky za zpříjemnění dne
Tudy sem jel i v tuhle donu, ale mam zelenou 850 kombi. Cim sibjel? Volv jsem.zdravil nekolik. Vsiml jsem si jedne odpovediSuGi píše:Zhruba tak v 8:10-15
Tohle auto mi vylepšovalo náladu při každé cestě do práce, když jsem ještě bydlel v těch panelácích vzadu a vídával ji stát na jejím zastřešeném parkovišti.Petr Marek píše:Ještě jednou zdravím kapitána bílé 245, kterého jsem potkal zhruba před hodinou jak ladně pluje z Horních Kunratic ke kunratické spojce.![]()
Hned se mi jelo líp.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Jarda.JM, Zkumavka