jsi nevybereš
Já jsem ochoten parkovat jak normální člověk přes jedno místo, ale za odměnu mám během 30 minut co jsem mimo auto, omlácený auto jak malina, jenom co člověk příjde k autu tak chodí kolem a počítá ďolíky ve dveřích nebo odřený nárazníky od košíků atd :-d
A ještě lepší je to, když přijedou dva borci v dodávkách a člověk stojí mezi něma, pak příjdeš a nemáš se jak dostat do auta :-d max leda kufrem
Největší sranda je když člověk sedí v autě u obchoďáku a někdo přijede a zaparkuje vedle tebe a když tě dotyčný zbystří že sedíš v autě, tak otevírá dveře jak posranej aby ti neomlátil auto, ale běda jak tam nesedíš
Minule jsi tak zaparkuji ve městě s V40, za 20 sekund příletí ženská v chrochtávce. A říkám jsi mohla by mi omlátit auto, ani jsem to nedořekl a otevřela dveře a ráno jako kráva že se moje V40 zavlnila.

Tak vylezu omrknu spolujezdcovu stranu a musím zaklepat normálně na předních dveřích nebyla díra prostě nic

sice po umytí šlo trochu vidět že dveře dostali pecku, na štěstí to šlo rozleštit.

Takže na štěstí žádná škoda se nekonala
Takže potom člověku nezbývá nic jiného než parkovat vážně jak blb přes 2 místa, nebo mít auto doma v garáži a jezdit vlakem a autobusem jinak vážně nevím