To jsem byl jáPetr.Chrpa píše:Dnes v Průhonicích V40ka já jel v V70AWD .
Zdravili jsme se na poslední chvíli.

To jsem byl jáPetr.Chrpa píše:Dnes v Průhonicích V40ka já jel v V70AWD .
Zdravili jsme se na poslední chvíli.
Vsak ja na tebe bliknu az te potkam. Ale je fakt, ze ani V70I neblikam, pac nechci nekoho sresovat. Aby si nemyslel, ze mu za chvili upadne kolo, nebo ze jsou za budem svestky.volvojawa píše:dnes Jihlava 3x salut bez odezvy
1 bílá XC60
2 stříbrná S80
3 modrá met. V70 II
ale to nás neodradí
Lepší než potkat hnůjdaj, dáčiji a vykuněnou fóbii.mr1 píše:...potkávám samý XC60![]()
![]()
A jak tam se snehem?Lyzuje se? Nebo funguji jen ledovce?spy píše:Kdopak si udělal se 740 GL TD na AHR SPZ výlet do Livigna?:-)Bydlim o dva baráky vedle:-)
Určitě krom sportu chlastaj.Roger píše:A jak tam se snehem?Lyzuje se? Nebo funguji jen ledovce?spy píše:Kdopak si udělal se 740 GL TD na AHR SPZ výlet do Livigna?:-)Bydlim o dva baráky vedle:-)
Středisko normálně jede, většina sjezdovek upravených, jenom pár ještě zbývá zavřených. Dneska začlo sněžit, takže to myslím brzo otevřou celé.neuman zdenek píše:Určitě krom sportu chlastaj.Roger píše: A jak tam se snehem?Lyzuje se? Nebo funguji jen ledovce?![]()
Dodatečně zdravímspy píše:Středisko normálně jede, většina sjezdovek upravených, jenom pár ještě zbývá zavřených. Dneska začlo sněžit, takže to myslím brzo otevřou celé.neuman zdenek píše: Určitě krom sportu chlastaj.![]()
A chlastat tady? Nikdy![]()
Asi takVanThomas píše: Dodatečně zdravím![]()
Ten týden byl o ledviny, ale i to lyžování jsme zvládli
Kody píše:podle mě by to zdravení mělo být specifické. Například udělat takové to havlovské "V" ukazováčkem a prostředníčkem dlaní vpřed. Blikání a troubení je matoucí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé