Sem na Tebe taky blinkala!Švéd píše:Včera .... Nojmanovic (konkrétně Janina) stříbrná V70 ... Strahovský tunel - směr Střešovice, cca 9:40, blikám a blikám a nic![]()
asi únava z horka či co.
D.

Sem na Tebe taky blinkala!Švéd píše:Včera .... Nojmanovic (konkrétně Janina) stříbrná V70 ... Strahovský tunel - směr Střešovice, cca 9:40, blikám a blikám a nic![]()
asi únava z horka či co.
D.
Maťka ?dumi.cz píše:Utery odpoledne jsem u posty v cb potkal lahvove zelenou 850 v sedanu. Mela losiky. Nekdo odtud?
Polovicce vyrid ze dekuju a ze u mne ma za to kofoludescoobed píše:černá 960 s 3.0 a SPZ 3A***** je někdo místní? Před chvílí jsem na ni mával tlačíc kolo a jestli na Hamru zůstáváš na víkend, máš u mě pivo, i moje lepší půlka utrousila tvl to je jako nový!
A to je co říct!
v sedanu ?vcar píše:Maťka ?dumi.cz píše:Utery odpoledne jsem u posty v cb potkal lahvove zelenou 850 v sedanu. Mela losiky. Nekdo odtud?
v sedanu ?yoby píše:[quote="vcar"
Maťka ?
Tebe bych poznalLachtan píše:Aby nedošlo k mýlce - já to nebyl
Tomu se říká láska na první pohled!metju píše:Nedávno jsem potkal modrou V70 s podznačníky Volvoklubu a losíkama. Na pozdrav světelný i mávnutí mi bylo naprosto jasně odpovězeno gestem...
Změna je život... Nojo no, tak teda Maťka ne...yoby píše:v sedanu ?vcar píše: Maťka ?
Asi zrovna masturboval a ty jsi mu to přerušilmetju píše:Nedávno jsem potkal modrou V70 s podznačníky Volvoklubu a losíkama. Na pozdrav světelný i mávnutí mi bylo naprosto jasně odpovězeno gestem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé