Jojo, bylo to překvápko...modrej_tygr píše:Včera mezi Novou Vsí pod Pleší a Voznicema jsme na sebe v zatáčce s kolegou v modrý krabici (já v zelený) trochu vybafli, ale pozdravit jsme se stihli řádně.
Tak zdravim i zde, pokud se tu někdy ukážeš.

Jojo, bylo to překvápko...modrej_tygr píše:Včera mezi Novou Vsí pod Pleší a Voznicema jsme na sebe v zatáčce s kolegou v modrý krabici (já v zelený) trochu vybafli, ale pozdravit jsme se stihli řádně.
Tak zdravim i zde, pokud se tu někdy ukážeš.
Sorry, ve ctrvtek jsem toho ja po brne moc nenajel, jen po Gajdosce do Obran...tak nevim, kde me videla.lukinl píše:Tak dnes v Brně asi Roger potkal mojí toulající se krabici po Brně s Blondýnou (zdravící a mávající jak vzteklá) za volantem. Budu věřit že si koukal hlavně na auto![]()
![]()
Já posílám pozdrav z Anglie (swansea)
křižovatka plotní zvonařka stříbrná V70ka brněnská SPZ xBx 4332Roger píše:
Sorry, ve ctrvtek jsem toho ja po brne moc nenajel, jen po Gajdosce do Obran...tak nevim, kde me videla.
Jo to sem byl jalukinl píše:křižovatka plotní zvonařka stříbrná V70ka brněnská SPZ xBx 4332Roger píše:
Sorry, ve ctrvtek jsem toho ja po brne moc nenajel, jen po Gajdosce do Obran...tak nevim, kde me videla.
Sem na Tebe taky blinkala!Švéd píše:Včera .... Nojmanovic (konkrétně Janina) stříbrná V70 ... Strahovský tunel - směr Střešovice, cca 9:40, blikám a blikám a nic![]()
asi únava z horka či co.
D.
Maťka ?dumi.cz píše:Utery odpoledne jsem u posty v cb potkal lahvove zelenou 850 v sedanu. Mela losiky. Nekdo odtud?
Polovicce vyrid ze dekuju a ze u mne ma za to kofoludescoobed píše:černá 960 s 3.0 a SPZ 3A***** je někdo místní? Před chvílí jsem na ni mával tlačíc kolo a jestli na Hamru zůstáváš na víkend, máš u mě pivo, i moje lepší půlka utrousila tvl to je jako nový!
A to je co říct!
v sedanu ?vcar píše:Maťka ?dumi.cz píše:Utery odpoledne jsem u posty v cb potkal lahvove zelenou 850 v sedanu. Mela losiky. Nekdo odtud?
v sedanu ?yoby píše:[quote="vcar"
Maťka ?
Uživatelé procházející toto fórum: karelvolvo, peter cz