Javor, ta bleděmokrá dvojka jsem já, vypichuju tam docela často cestou z kolbenky!Jana N.-Blondýna píše:Na Vypichu to bylo včera nebo dokonce ve středu né? To jsem asi byla já. Máš modrou nádhernou dvojku?
Ve středu na mě mával někdo s červenou V70 na Malvazinkách, dnes blikačka od tmavě modré V70II s fialkama na Podbělohorské.
Že bychom se zase začali zdravit?
Myslíš?penek píše:Tý vočko, a vod blondýny, to nám ten víkend pěkně začíná...
No to je strašná fotka.penek píše:No tady se ovšem tváříš hustokrutopřísně, co to hráli? Nebo počítám, že ti ten týpek v tom bílým klóbrcu něco hodně vošklivýho udělal a vzápětí jsi ho nekompromisním direktem vypnula!
Tady u nás se ti nikdo nepřiznáraolsa píše:Dneska jsem měl vyjímečně šťastný den na odpovědi na pozdrav. Nejdřív v Železném Brodě vínová XC70I okolo půl třetí odpoledne. A pak černá V70II (nebo S60? nějak jsem to v tom fofru nepobral
) někde u Jablonce nad Nisou, to bylo nějak okolo páté odpoledne.
Tak se přiznejte, kdo to byl.
Minulý týden na mě zběsile mávala slečna v bílý XC60, nadšení opadlo po chvíli, když jsem zjistil že nesvítimtomasss píše:V nedeli odpoledne potesila v Korunovacni nadsene mavajici slecna v tmavy kombajnovy 850
To jsem byla játomasss píše:V nedeli odpoledne potesila v Korunovacni nadsene mavajici slecna v tmavy kombajnovy 850
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé