Sice jsem nikoho nezdravil ani nikdo mne, ale při dnešní návštěvě Lidlu ve Zlíně se na parkovišti naskytl následující úkaz: 1 poctivé Volvo a 2 nové Žena hned ty druhé obešla, aby sdělila, že ta V40 je fakt hezká Nedalo mi to a vyfotil jsem... Jen nevím, co má naznačovat ten strom mezi našim autem a těmi "novými"???
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Dnes jsem potkal na D1, když jsem jel z Prahy, kohosi, už ani nevím v jakém autě... Ale zatroubil jsem, tak nevím, zda to dotyčný pochopil... A v Brně jsem též potkal v kopci u krematoria též kohosi, ani jsem nestačil bliknout, jen jsme se pozdravili...
Joemilionare píše:Vzadu mela samolepku s napisem peace
V ČB zdraví jen skalní. Bohužel, je tady spousta naplavenin, co neví... Ale jak píše Yoby - černý a můžeš koukat i na pěkné oblé tvary, ne jen krabicoidní.
Joemilionare píše:Vzadu mela samolepku s napisem peace
V ČB zdraví jen skalní. Bohužel, je tady spousta naplavenin, co neví... Ale jak píše Yoby - černý a můžeš koukat i na pěkné oblé tvary, ne jen krabicoidní.
vcar píše:V ČB zdraví jen skalní. Bohužel, je tady spousta naplavenin, co neví... Ale jak píše Yoby - černý a můžeš koukat i na pěkné oblé tvary, ne jen krabicoidní.
tvé oblé tvary vidět za volantem stejně nejsou
Pochopitelně. Už takhle jsou Budějce neprůjezdné...
_________________ Volvo XC70 2002 2.4T 147kW automat původně 345k+, nyní 404k+ modrák
Volvo C30 2006 D5 132kW automat původně 205k+, nyní 218k+ švédská střela
Ex : Volvo V70 I 1999 2.5TDi 103kW manual původně 378k+, nyní 590k+ chrochták
Už brzo ex : Ford Focus 2000 1.6 74kW původně 163k+, nyní 193k+kočíčí expres
Hoj, jo je to dost možné. Jezdím tam teď celkem dost, protože ti hadi z magistrátu F-M chtějí těžit dřevo nad našim pozemkem a ten použít jako skládku a nákladový prostor pro auta. Já je tam samozřejmě nechci pustit, ale vždy když už něco vymyslím tak mě nějak přechčijou. Už mi dochází nápady.
Joemilionare píše:Dnes kolem cca11-1130 jak je krizovatka nadrazni-jirovcova stribrna S40 se domnivam asi si nevsim
Že tě to baví Ti říkám, v budějcích ti odpoví max 2x černá V40 (jedna bez řidiče (teda není jen vidět ), ta mává, druhá s fešnou paní, ta nezamává páč se soustředí na cestu a neregistruje tě . Potom černá V70I (pokud řidič ráno nespí nebo není odpoledne nasranej z práce), druhá podobná, tu neznám, ale mávne, stříbrná V70 II a pak zelená V70II, ale strejda medvěd je tak rozvážnej, že asi nestihne tu tlapu zvednout