Zdravím Tě - ksw -vůbec né,ženy mají jiné přednosti
Píšeš, že dlouho sleduješ volvoklub,ale ,že by jsi dorazil na volvo sraz v Olomouci ???
No není ti to blbé !

Zdravím Tě - ksw -vůbec né,ženy mají jiné přednosti
to je otázka do ringu,zrovna jsem vstal po probdělé noci,ale pokud vím,tak nejbližší sraz má bejt v Rožnově p.Radhoštěm??t-mustang píše:Zdravím Tě - ksw -vůbec né,ženy mají jiné přednosti
Píšeš, že dlouho sleduješ volvoklub,ale ,že by jsi dorazil na volvo sraz v Olomouci ???
No není ti to blbé !
a na DS jsem se na jedno dopoledne otočil :poc:ksw píše:to je otázka do ringu,zrovna jsem vstal po probdělé noci,ale pokud vím,tak nejbližší sraz má bejt v Rožnově p.Radhoštěm??t-mustang píše:
Zdravím Tě - ksw -
No není ti to blbé !![]()
k... už to mám: KAMAZksw píše:no a pro to první písmeno zavítej na opačný konec evropy :idea:
nabo KRAZhroch32 píše:k... už to mám: KAMAZksw píše:no a pro to první písmeno zavítej na opačný konec evropy :idea:
Nebo že by Kalina? :pij:petr S60 píše:nabo KRAZhroch32 píše: k... už to mám: KAMAZ
nabo KRAZKuba píše:k... už to mám: KAMAZpetr S60 píše:no a pro to první písmeno zavítej na opačný konec evropy :idea:
Kuba píše:Je fakt, že Kia označuje kombíky taky SW, takže Ceedník kombi by to mohl být. A na druhý straně Evropy se dělá.
U mě je jeden základní parametr auta - jestli se vejdu za volant natolik pohodlně, abych mohl řídit i na trochu delší trase. Pokud by Ceedník tímhle "testem" prošel, neměl bych problém s ním jezdit. To že Volvo mám rád a když si mohu vybírat, je volba jasná je jedna věc, ale neznamená to, že všechny ostatní značky jsou pro mě fuj - pokud bych Volvo mít nemohl, vybral bych si z ostatních značek a spokojeně jezdil - nebyla by to taková srdeční záležitost, ale to auto ani bejt nemusí (i když je to lepší). Lehká deformace názvu u mě rozhodně nemusí znamenat pohrdání, viz podpisksw píše:Kuba píše:Je fakt, že Kia označuje kombíky taky SW, takže Ceedník kombi by to mohl být. A na druhý straně Evropy se dělá.
hele Kubo dobrej vtip ,no já kdybych od auta znal jen volant a hrdlo nádrže bych tím cedníkem,jak píšeš,nepohrdl v kombi úpravě. Měj na paměti,že konkurence je veliká,a i KIA
tlačí silně na kvalitu, kdysi jsem surfoval na oficielních stránkách Kia Slovak a pak na nějakém foru a tamnější pracující dosti naříkali jak jim majitel kouká pod prsty .jak dělají.
Nakonec čas ukáže,každé auto má svou životnost ...
Nemáš jezdit polokrabicí, ale hezkým kulatým volvíkem polovolvíkem.yoby píše:To je divný, na mě nikdo nereagujevcar píše:ksw: Tipuju tě na 307.
Jinak se mi stalo (a to jsem si málem vytlačil očima i přední sklo), že pozdravil volvista kamioňák. Dneska Holanďan s V70 II a Rakušan s S60 nebo 80. Nedávno stříbrná V40 v ČB. To je jen to, na co si vzpomínám... tady u nás na jihu ta úspěšnost docela je.zato manželka má prej úspěšnost tak 80% .. divný,a to jezdí polovolvem
asi se jen vytahuje
hmnetopyr petr píše::ryma: jezdil bych dal V 50, ale ta skoncila na srote :ryma: stejne 440 je hezci:pij: :pij:
Kamioňáci na Zlínsku zdraví, ale pokud já vím, jen krabice. Ale to bude asi tím, že se k nim řidiči krabic chovají slušněji. Nových Volv je tu spousta, ale to co je řídí, bych ani neokomentoval - chybí mi slušný výraz pro většinu z nich.yoby píše:To je divný, na mě nikdo nereagujevcar píše:ksw: Tipuju tě na 307.
Jinak se mi stalo (a to jsem si málem vytlačil očima i přední sklo), že pozdravil volvista kamioňák. Dneska Holanďan s V70 II a Rakušan s S60 nebo 80. Nedávno stříbrná V40 v ČB. To je jen to, na co si vzpomínám... tady u nás na jihu ta úspěšnost docela je.zato manželka má prej úspěšnost tak 80% .. divný,a to jezdí polovolvem
asi se jen vytahuje
Určitě obdivoval krásnou S60, řidička byla navícnetopyr petr píše:nemas koukat po zenskych
EBS800 píše:tu na slovensku nemavame, len cumime po sebe jak blby![]()
napriklad ja som mal v meste kde zijem 2hy v40tku po roku 1999. teraz sme asi 2-3ja, ale inak sa tu rozmohli tie starsie modely...takze uz tak mi traja po sebe tolko necumime a celkovo sa trosku zovsedneli te v40tky :? ...ale aj tak nedam dopustit na volvika a doprajem mu co len chce
![]()
Asi půjdu do sebe.Menhir píše: A ten blb ve Volvu na mě kokotsky troubí, jako že mě ...
Uživatelé procházející toto fórum: Zkumavka