tohle auto bylo teda hodně summum a navíc T6

tipuju to na viktoratirika píše:Dnes v Ústí,parkoviště u Hypernovy,černá 480-tka s klubovými znaky... Kdo jí má?
nebyly to Meteory, ale Comety..jinak o tom nic nevím a všechno popřujony píše:Dnes odpoledne před argentinskou, nejspíše černá V70R na meteorech?![]()
Bingo! Jen v tom krámě byla Iva.hayney píše:tipuju to na viktoratirika píše:Dnes v Ústí,parkoviště u Hypernovy,černá 480-tka s klubovými znaky... Kdo jí má?
jj byl jsem to já , ale je to černá metla , ale je prav da , že to háže divný odstín v určitém světlewolf píše:Vcera v brne za vyjezdem z tunelu smer praha jsem vytruboval na nejakou olepenou sobikama s40 v modre barve,Pl Jarda?ze by?
Když jedu gaykchárem, zdravím jen svého kolegu ve stejném vozeOndra. píše:Já už nic novějšího než 850 fakt zdravit nebudu. Onehdá jsem pleskal souběžně z Locháče na Sady Pětatřicítníků (rozuměj v Plzni) a zdvihal jsem palec na mladýho borce ve V50, on to pochopil že ho fakuju a skoro mě začal vytlačovat z pruhu... Novější Volva řídí vesměs fakt namyšlenci a polobozi... A to neříkám kvůli tomu, že jsem dělník a socka co pleská devítkou, protože na nic lepšího nemá.. Čest vám vyjímkám ze zdejšího fóra, který máte Volvo nejen kvůli tomu že je to dneska prostě cool...
Uživatelé procházející toto fórum: labanos