a ty máš Volvomotorku?Urvanej píše:Teď si tak řikám, jestli jsem dycky nejel na motorceneuman zdenek píše: no jestli poznali že jedeš ve Volvu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nene pane řídící, jel sem ve svym polovolvu

a ty máš Volvomotorku?Urvanej píše:Teď si tak řikám, jestli jsem dycky nejel na motorceneuman zdenek píše: no jestli poznali že jedeš ve Volvu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nene pane řídící, jel sem ve svym polovolvu
jo Elektra ,too je můj sem ale musím ještě udělat pár srazů a bude domaUrvanej píše:Hele, nech toho, nebo si ti pošlu inzeráty a aukce s Elektrou, abych ti nasadil brouka...
Škoda že volvo nedělalo jednostopy, hnedka bych je měl radši. Takle to zustalo v evropě jen na Bajrišemotorenwerke.
Takže tohle znáš.neuman zdenek píše: jo Elektra ,too je můj sem ale musím ještě udělat pár srazů a bude doma![]()
Kašli na to a kup si koně, ten k tobě sedne vícneuman zdenek píše:jo Elektra ,too je můj sem ale musím ještě udělat pár srazů a bude doma![]()
jo to je přesně vona ale raději bych starší tak okolo 75-80tá léta a ze sajdou, ta barva je dobrá ,já raději modrou metlu
nojó ten ale nesmrdí po benzínu a za chvilku by byl unavenejyoby píše:Kašli na to a kup si koně, ten k tobě sedne vícneuman zdenek píše:jo Elektra ,too je můj sem ale musím ještě udělat pár srazů a bude doma![]()
... Chtěl bych Zdenka poprosit, když k državě se přihlásil, zda možné je samo-lebky s "losem"neuman zdenek píše:no co máme s tebou dělatjardabenda píše:19:00 dnes Praha "Na rolích" přitrouble jsem se usmíval na volvistu čekajícího na semaforu, zatímco jsem kroutil křižovatku doprava. Taky se usmál...
kolik tak procentuálně "forum volvistů" má nějak (případně jak?) označené auto? co jsem koukal, tak jsem zhruba na sto autech v ulicích nálepku (vztyčený sob) nenašel, na podznačníky musí být člověk docela blízko aby je rozeznal...
můžu jako šofér S40 zdravit skutečná Volva?,jinak samolepky s losem jsou u mě
![]()
![]()
Nejrychleji a nejsnáz, když se v úterý zastavíš tady: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=15&t=12229&start=125Allbertus píše: ... Chtěl bych Zdenka poprosit, když k državě se přihlásil, zda možné je samo-lebky s "losem"
způsobem nějak určeným, do vlastnictví osobního za úplatu získat ...
Děkuji.
Johan Albertus Bořenka
takový divný pán
zvěří lesní milován
Děkuji Zdenkovi za nabídku, ozvu se v týdnu po čtrnáctém červeníku ...neuman zdenek píše:když budeš chtít samolebkymůžeš se zastavit na Praze 6,jen napiš kdy
![]()
ano prosímAllbertus píše:Děkuji Zdenkovi za nabídku, ozvu se v týdnu po čtrnáctém červeníku ...neuman zdenek píše:když budeš chtít samolebkymůžeš se zastavit na Praze 6,jen napiš kdy
![]()
Děkuji
J.A.B.
Uživatelé procházející toto fórum: powl, Vizibable