To mohl být ten samý mladý pár. Člen klubu, jen prý na fórum moc nechodí.Ondra. píše:Včera kolem 16:00 mezi Pískem a Protivínem zlatá S60 s podznačníkama klubu, pražská SPZ, nestihli jsme se pozdravit, někdo odsud?

To mohl být ten samý mladý pár. Člen klubu, jen prý na fórum moc nechodí.Ondra. píše:Včera kolem 16:00 mezi Pískem a Protivínem zlatá S60 s podznačníkama klubu, pražská SPZ, nestihli jsme se pozdravit, někdo odsud?
no já si také myslím , že je to losttoommaasseekk píše:sob, sob, sob, ...
a ja myslel ze jsou to losi ...
Jasně že los, má lopatyPLJARDA píše:no já si také myslím , že je to losttoommaasseekk píše:sob, sob, sob, ...
a ja myslel ze jsou to losi ...
potřebovali jsme ujistitdrmachane píše:Jasně že los, má lopatyPLJARDA píše: no já si také myslím , že je to los. Sob má obyčejný paroží.
To by mohl být LukášM. Zelených moc není a u Tábora teprve ne. Byla to 480S?THOmasoj píše:včera kolem třetí hodiny jsme před Táborem jeli za zelenou 480 (ulice Týnská, Bechyňská), že by LukášM ??
tak to už si nevzpomínám. Ale možný to jeTom480 píše:To by mohl být LukášM. Zelených moc není a u Tábora teprve ne. Byla to 480S?THOmasoj píše:včera kolem třetí hodiny jsme před Táborem jeli za zelenou 480 (ulice Týnská, Bechyňská), že by LukášM ??
a dnes uz bola pekne vyumyvanajaffar píše:Tak som dnes videl Viktorovu 850R, vcelku by ma zaujmalo, komu to teraz patrí. Každopádne zjavne to je spotrebák, auto zasrané neuveriteľným spôsobom snáď až po strechu...
Marek THajcus píše:Chodi k nam sem na forum kolega, co stoji v Chomutove mezi plavecakem a Chomutovkou s cernou devitkou na titanech se sobama nad blinkrama a vzadu na skle "tetovanim" Svedsketanky.cz?
Dik Ondro, tak ho pozdravuj! ;o) (asi ho znas..) JanekOndra. píše:Marek THajcus píše:Chodi k nam sem na forum kolega, co stoji v Chomutove mezi plavecakem a Chomutovkou s cernou devitkou na titanech se sobama nad blinkrama a vzadu na skle "tetovanim" Svedsketanky.cz?
Jel ze SušiceTom480 píše:Dneska jsem ve 14:45 minul Pekelníkova Zlaťáka - asi ho vzal na vyjížďku. Zrovna najížděl na dálnici před Brnem směrem do Brna (nevím, co je to za sjezd), já jel v opačném směru na Prahu - ale ne ve Volvu.
to jsem nebyl ja, no faaakt, nejezdim tam a vizitky uz mi doslyjou81 píše:By mě zajímalo kdo to byl - stál jsem půl dne před Honeywell a někdo mi šoupnul vizitku VK, na čemž by nebylo nic zvláštního, jenže měla na zadní straně napsáno "NAZDAR JOUDO"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé