no kdyby to slo tak 30tkc zas by moc nebylo nevis kde by se to dalo sehnat?drewid píše:A tak s tím turbem by to nemusel bejt takovej problém, ne? Za 30tkč něco seženeš, práce marrovi za flašku a máš T5ku !
jen ale aby to motor vydrzel
no kdyby to slo tak 30tkc zas by moc nebylo nevis kde by se to dalo sehnat?drewid píše:A tak s tím turbem by to nemusel bejt takovej problém, ne? Za 30tkč něco seženeš, práce marrovi za flašku a máš T5ku !
ale to ze ti odejde motor, pripadne hodne podstatnych casti v pripade ze se to prezene, s tim predse musi kazdy kto tuni pocitat ne? hlavne ze to tahnekiller píše:no kdyby to slo tak 30tkc zas by moc nebylo nevis kde by se to dalo sehnat?drewid píše:A tak s tím turbem by to nemusel bejt takovej problém, ne? Za 30tkč něco seženeš, práce marrovi za flašku a máš T5ku !
jen ale aby to motor vydrzel
vono se to lehce řekne ale hůř uděla...drewid píše:A tak s tím turbem by to nemusel bejt takovej problém, ne? Za 30tkč něco seženeš, práce marrovi za flašku a máš T5ku !
jasny to uz lepsi vymenit automarra píše:vono se to lehce řekne ale hůř uděla...drewid píše:A tak s tím turbem by to nemusel bejt takovej problém, ne? Za 30tkč něco seženeš, práce marrovi za flašku a máš T5ku !
přestavět atmosferu v 850ce na T-5ku neni problem protože tam daš turbo motor, nasypeš komplet elektriku i s ř.j.kou ale na 60ce už ř.j. nevyměniš a pokud nebudeš mit jednotku motoru nema ti co to turbo ovladat...nemluvě o regulačnich ventilech
z toho vyplíva že bud utratiš qanta love za něco o čem nebudeš vědět dopředu že bude fungovat, nebo se smíříš s tim že maš atmosferu f plynu a nebo za ty qanta love si koupiš výkonný auto...
No právě proto že chci šetřit mám turbo motor na LPGJirrka píše:Možná by stačilo přestat jezdit na LPG. Nechápu proč lidi co šetří každou korunu honí výkon. Buď chci výkon a pak si pořidím něco co ho má nebo chci šetřit a pak se holt smířim s tím, že to je línější.
moc realně to nevidim možna tak narust do 240Hp vic ne, dostaneš z toho víc, ale ne jen tim že hrabneš do jednotky nebo připojenim něčeho...koch píše:jo a kdyz uz odpovis killerovi, jen informativne, podle tebe, je realne to co uvadeji u 2.4T?
no to jsou zhruba informace ktere bsr uvadi na svych strankach... mozna na tom neco bude...marra píše:moc realně to nevidim možna tak narust do 240Hp vic ne, dostaneš z toho víc, ale ne jen tim že hrabneš do jednotky nebo připojenim něčeho...koch píše:jo a kdyz uz odpovis killerovi, jen informativne, podle tebe, je realne to co uvadeji u 2.4T?
Jakejch 15? Já mám za měsíc ježdění po ČB krásných 16Jirrka píše:Tak je to jen o tom srazet sebevedomi tem co jezdej ve vytunenejch 2jkovejch golfech. O nicem jinym to neni. Ja ted jezdim s T-5R podle predpisu. Nevim jestli to je tim, ze nechci mit spotrebu 15 litru nebo tim, ze si uzivam volvo jizdy. Nemam nejak potrebu se honit. Spis davam bacha, aby to do me nekdo nenapral. Bylo by mi moc lito tak krasnyho a ojedinelyho auta.
asi mas marro pravdu ale stejnak mi vrta hlavou jakej je rozdil mezi 140PS verzi a 170PSmarra píše:bohužel anglina mi moc nešla takže si toho moc nepočtu, ale marně přemejšlim co se na atmosfeře vočipovat??? nutně mi to připomína jednoho tuzingaře kterej si myslel že když na atmosfeře vykope tlumič vejfuku že ma hned ma lepší vodpich
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé