Vyhřívaní zrcátek a zadního okna na 940.

všeobecné dotazy na domácí opravy...
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
  • Autor
  • Zpráva
Pavel V

Příspěvek od Pavel V »

Prosím poraďte kde by mohla chyba býti na Dárečkovi(940), nerozmrazují mi zrcátka a zadní okno je také velmi pomalé. Co stím je pojistka na obě stjná? Čím by mohla být ta zrcátka??? Prosím o rady a tipy MOC dík.

travex

Příspěvek od travex »

Pavel V píše:Prosím poraďte kde by mohla chyba býti na Dárečkovi(940), nerozmrazují mi zrcátka a zadní okno je také velmi pomalé. Co stím je pojistka na obě stjná? Čím by mohla být ta zrcátka??? Prosím o rady a tipy MOC dík.
seznam pojistek mas na popelniku zezadu - stejna by byt mela, ale ktera to je ti nereknu....

zadni okno neni ve vyjhrejvani zadnej rychlik ani na mym stroji, ale otazka je co to znamena rychle... u mne se zacnou tenky prouzky kolem dratu okna objevovat tak po pul minute a cely je odmlzeny asitak za 5 - 6 minut... a nemam dojem, ze by to bylo pomalu

zrcatka muzou bejt kde cim, takze bych si zkontroloval ze do nich jde stava kdyz zapnes jejich vyhrejvani a pak bych teprve lovil dal....

PS: nepsal jsem ti uz jednou at s tim vehiklem prijedes?

XC70 II Ocean Race/R B5244T3 ARD AUT 2002
MB W169 266.920 AUT 2005
BMW F800ST 2008
Romet Pony M301 1988

DejFe
Vůz: Služební

Příspěvek od DejFe »

Na 960 mám pro tohle vyhřívání jedno tlačítko a zároven žhaví i zrcatka a okno, zároven je to ale "rele" nevím jak jinak to nazvat tak poduď máš to same muže byt chyba v tom ...

Pavel V

Příspěvek od Pavel V »

travex píše:
Pavel V píše:Prosím poraďte kde by mohla chyba býti na Dárečkovi(940), nerozmrazují mi zrcátka a zadní okno je také velmi pomalé. Co stím je pojistka na obě stjná? Čím by mohla být ta zrcátka??? Prosím o rady a tipy MOC dík.
seznam pojistek mas na popelniku zezadu - stejna by byt mela, ale ktera to je ti nereknu....

zadni okno neni ve vyjhrejvani zadnej rychlik ani na mym stroji, ale otazka je co to znamena rychle... u mne se zacnou tenky prouzky kolem dratu okna objevovat tak po pul minute a cely je odmlzeny asitak za 5 - 6 minut... a nemam dojem, ze by to bylo pomalu

zrcatka muzou bejt kde cim, takze bych si zkontroloval ze do nich jde stava kdyz zapnes jejich vyhrejvani a pak bych teprve lovil dal....

PS: nepsal jsem ti uz jednou at s tim vehiklem prijedes?
Ale psal a já rááád přijedu, jen mám prostě plný diař až do 14-tého prosince, zítra jsem na výměně řemene a geometrii pak pro psa po operaci vynosit mámě bordel do komntajneru..... Atd.Atd.Atd. prostě první volný den 14.12. po 14-té hodině.
:evil: A NEŘÍKEJ DÁREČKOVI VEHIKL :evil:

standa

Příspěvek od standa »

změř napětí na přímo na zadním okně-pokud je tam 12 voltů, tak ti pomůže akorát nezávislý topení...

zrcátka mají někdy přechoďák na kontaktech, který jsou přímo na zrcátkách, nebo jsou vyhnilý odporový cestičky
Tatra 603, 1970, V8

travex

Příspěvek od travex »

Pavel V píše: :evil: A NEŘÍKEJ DÁREČKOVI VEHIKL :evil:
Vehicle

Vehicles are non-living means of transport. They are most often man-made (e.g. bicycles, cars, motorcycles, trains, ships, and aircraft), although some other means of transport which are not made by man can also be called vehicles; examples include icebergs and floating tree trunks.

Vehicles may be propelled by animals, for instance, a chariot or an ox-cart. However, animals on their own, though used as a means of transport, are not called vehicles. This includes humans carrying another human, for example a child or a disabled person.

Vehicles that do not travel on land are often called crafts, such as watercraft, sailcraft, aircraft, hovercraft and spacecraft

Most land vehicles have wheels.

The word vehicle itself comes from the Latin vehiculum.

Contents
1 Bicycle
2 Tricycle
3 Quadricycle
4 Electric road carriages
5 Steam road carriage
5.1 Steam tricycle
6 Petroleum (gasoline / diesel) motor-carriages
7 Road trains
8 The motorcycle
9 Mechanical rail-vehicles
10 Mechanical water vehicles
11 Mechanical under-water vehicles
12 Mechanical land and water vehicles
13 Mechanical air vehicles
14 Mechanical snow vehicles
15 Types of vehicles
16 Acronyms and abbreviations
17 See also
18 External links

XC70 II Ocean Race/R B5244T3 ARD AUT 2002
MB W169 266.920 AUT 2005
BMW F800ST 2008
Romet Pony M301 1988

David.j
Vůz: XC90 2,5T 2004

Příspěvek od David.j »

:palec:
vehikl to je :mrgreen:

Pavel V

Příspěvek od Pavel V »

travex píše:
Pavel V píše: :evil: A NEŘÍKEJ DÁREČKOVI VEHIKL :evil:
Vehicle

Vehicles are non-living means of transport. They are most often man-made (e.g. bicycles, cars, motorcycles, trains, ships, and aircraft), although some other means of transport which are not made by man can also be called vehicles; examples include icebergs and floating tree trunks.

Vehicles may be propelled by animals, for instance, a chariot or an ox-cart. However, animals on their own, though used as a means of transport, are not called vehicles. This includes humans carrying another human, for example a child or a disabled person.

Vehicles that do not travel on land are often called crafts, such as watercraft, sailcraft, aircraft, hovercraft and spacecraft

Most land vehicles have wheels.

The word vehicle itself comes from the Latin vehiculum.

Contents
1 Bicycle
2 Tricycle
3 Quadricycle
4 Electric road carriages
5 Steam road carriage
5.1 Steam tricycle
6 Petroleum (gasoline / diesel) motor-carriages
7 Road trains
8 The motorcycle
9 Mechanical rail-vehicles
10 Mechanical water vehicles