Mam V70 2.5 TDi a mam velky problem s nahonom vstrekovacieho cerpadla! Po kupe auta som spravil cca 10 000km a dal som si vymenit rozvody. Chyba - nie u origos VOLVO servisu! 4-krat za posledne 4 mesiace mi menili napinaciu kladku na remeni na strane nahonu vstrekovacieho cerpadla! Ani v origos servise si s tym nevedia dat radi(je to samozrejme pre nich dobre ze sa mi to stale kazi!!!!), teraz patrali po tom, ci by to nemohlo robit vstrek. cerpadlo alebo zanesene vstrekovace - vysledkom je ze je to OK, ale problem zostava!!! Pri starte studeneho motoru(robilo to aj v lete aj teraz v zime!) mi klepe napinacia kladka akokeby bol remen uvolneny, resp.neviem ci nedostava cez remen od niecoho rázy! Vymenili kladku, islo to super-nehovoriac o tom ze auto prestalo dymit ako strara LIZINKA,ale spravil som cca800-1000km a problem bol naspat!Teraz mi vymenili aj remen, dymivost zase ustupila, ale aj tak nemam dobry pocit!!! Tie intervali su zhruba rovnake - 800-1000km a je to v kybli! Tym klepanim kladky - beha mi do krajnych poloh(a tomu nerozumiem!) sa rozbije!
Keby mal niekto nejake skusenosti s tymto problemom, prosim o pomoc!!!!!!!!!!
Je to super auto, stve ma akurat tento problem!!!! A urcite uznate,ze s takymto problemom je to auto nespolahlive a nepredajne! Vopred dakujem za akukolvek pomoc! Na oplatku mozem poskytnut docela zaujimavy software pre VOLVO!