A to bude ten problém.kokon píše: Jestli si teda vzpomenete![]()
Jasan vzpomínám, tak se někdy ukaž, jinak každoé první úterý v měsíci od 18.00 v RESTAURACI BARCA na Červeném Vrchu na Praze 6 tadykokon píše:Zdravím Vás Zdenku, už jsme se potkali. Na jaře jsem na Červeném vrchu oblejzal vaší 760ku. Jestli si teda vzpomeneteChlubil jsem se, že zrovna připravuju 245ku. Vrazil jste mi vizitku volvo klubu s tím že to mám přijet ukázat. Už jí mám v provozu, jen ještě honím nějaký mouchy; prdí mi vejfuk a trochu zlobí elektrika.
Ok.yoby píše:2kokontak tu vítej ... a pro začátek ... si tu tykáme, a to i takovejm dědkum jako je Zdenda
neuman zdenek píše:Jasan vzpomínám, tak se někdy ukaž, jinak každoé první úterý v měsíci od 18.00 v RESTAURACI BARCA na Červeném Vrchu na Praze 6 tadykokon píše:Zdravím Vás Zdenku, už jsme se potkali. Na jaře jsem na Červeném vrchu oblejzal vaší 760ku. Jestli si teda vzpomeneteChlubil jsem se, že zrovna připravuju 245ku. Vrazil jste mi vizitku volvo klubu s tím že to mám přijet ukázat. Už jí mám v provozu, jen ještě honím nějaký mouchy; prdí mi vejfuk a trochu zlobí elektrika.
http://www.mapy.cz/#!t=s&x=14.359471&y=50.097763&z=16&u=u&umc=9gsDhxX.zr¨=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Praha%206%2C%20Praha%2C%20okres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha
Vítej mezi paka.Chorche85 píše:Zdravim všechny příznivce Dvojek. Konečně se mi povedlo koupit další správné auto pro život. Dnes prvních 200km najeto. Popsal bych to asi takhle : Krása stíhá nádheru!
Díkyneuman zdenek píše:Vítej mezi paka.Chorche85 píše:Zdravim všechny příznivce Dvojek. Konečně se mi povedlo koupit další správné auto pro život. Dnes prvních 200km najeto. Popsal bych to asi takhle : Krása stíhá nádheru!![]()
Ty budeš (taky) dobrej magor.Chorche85 píše:Zdravim všechny příznivce Dvojek. Konečně se mi povedlo koupit další správné auto pro život. Dnes prvních 200km najeto. Popsal bych to asi takhle : Krása stíhá nádheru!
Mohu potvrditpenek píše:Ty budeš (taky) dobrej magor.Chorche85 píše:Zdravim všechny příznivce Dvojek. Konečně se mi povedlo koupit další správné auto pro život. Dnes prvních 200km najeto. Popsal bych to asi takhle : Krása stíhá nádheru!
Budu se snažit, dát mu maximální péčijojo píše:Tak to habych si vyndal Scharnhorsta z podpisu. Tirpitze pořád ještě vlastním... doufám.
Tak se mi o něj pěkně starej.
No už to zřejmě tak vypadápenek píše:Ty budeš (taky) dobrej magor.Chorche85 píše:Zdravim všechny příznivce Dvojek. Konečně se mi povedlo koupit další správné auto pro život. Dnes prvních 200km najeto. Popsal bych to asi takhle : Krása stíhá nádheru!
Díky, že jsi mi věnoval tolik časuolivin píše:Mohu potvrditpenek píše:
Ty budeš (taky) dobrej magor.Ale chvili mi trvalo, nez jsem ho presvedcil, jake auto vlastne chce
Ahoj ano ano vracel jsem z PetrovaPetr Marek píše:Včera odpoledne jsme Tě viděli jet po staré Benešovské směrem od Prahy. Seděli jsme u Gulfu.
Přeji mnoho spokojených kilometrů!
Tak ať šlape jako hodinky. Před chvílí mi zrovna posílal na FB Fahn fotku červené dvojky co si koupil jeho kamarád, tak to budeš asi ty...Chorche85 píše:Zdravim všechny příznivce Dvojek. Konečně se mi povedlo koupit další správné auto pro život. Dnes prvních 200km najeto. Popsal bych to asi takhle : Krása stíhá nádheru!
Ahoj Dinedin píše:Tak ať šlape jako hodinky. Před chvílí mi zrovna posílal na FB Fahn fotku červené dvojky co si koupil jeho kamarád, tak to budeš asi ty...Chorche85 píše:Zdravim všechny příznivce Dvojek. Konečně se mi povedlo koupit další správné auto pro život. Dnes prvních 200km najeto. Popsal bych to asi takhle : Krása stíhá nádheru!
Vitej mezi pacienty a posli foto. Jeste jsem snad nevidel v oblasti CSSR dvojku, ktere by sedely notyanalog píše:Toz ja se hlasim do zdejsi spolecnosti dvojkaru
240GL, M47, r.v 1986, v technicaku je B23E, podle me tam je B230F.
No no...olivin píše:Vitej mezi pacienty a posli foto. Jeste jsem snad nevidel v oblasti CSSR dvojku, ktere by sedely notyanalog píše:Toz ja se hlasim do zdejsi spolecnosti dvojkaru
240GL, M47, r.v 1986, v technicaku je B23E, podle me tam je B230F.
Skvělá kombinace - na emisích budeš za hvězduanalog píše:...v technicaku je B23E, podle me tam je B230F.
No, to asi ano!standa píše:Skvělá kombinace - na emisích budeš za hvězduanalog píše:...v technicaku je B23E, podle me tam je B230F.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé