Budu mít tím pádem moře dotazů, ale teď jdu obejít auto ve svitu lampy pouličního osvtlení

Ono vždycky záleží na úhlu toho pohledu a na tom co chceš. Já chtěl Volvo ve velmi dobré kondici (v létě bylo na seči) a nabídl jsem jim výměnu. Oni ho nemohli dlóóóóuho prodat tak kývli. Mimochodem Jardo ještě před třemi týdny tam stálo s cedulkou 62000,- a včera 49000,-. Jo a který tvoje volvo bys vyměnil za Škodofku?? Dovolím si tvrdit že žádné že? Je to otázka priorit, já po dvanácti letech zimy, pumpování před startem, neukazujících počtů km,výměn stabilizátorů přední nápravy co 6 měsíců (po jízdě na D1) jsem vyměnil za fajn Dáreček.Jarda S40 píše:Pokud správně tuším, cena 940 byla kolem 40kKč a cena Maliny v bazaru bude kolem50- 60 kKč. Takže lidumilové nebudou
No, neukazujici pocty km ti s volvem zajiste nehrozi :mrgreen:Pavel V píše:... neukazujících počtů km,výměn stabilizátorů přední nápravy co 6 měsíců (po jízdě na D1) jsem vyměnil za fajn Dáreček.
Pavel V
Ahoj Pavle, možná zbytečně startuješ. Já před 2 roky taky vyměnil Feldu za Dvojku. Já jenom psal, že sice z našeho pohledu je bazarník vůl, ale z pohledu úspěšnosti měřené penězi na tom vydělal. Toť vše a výměnu ti chválím!Pavel V píše:Ono vždycky záleží na úhlu toho pohledu a na tom co chceš. Já chtěl Volvo ve velmi dobré kondici (v létě bylo na seči) a nabídl jsem jim výměnu. Oni ho nemohli dlóóóóuho prodat tak kývli. Mimochodem Jardo ještě před třemi týdny tam stálo s cedulkou 62000,- a včera 49000,-. Jo a který tvoje volvo bys vyměnil za Škodofku?? Dovolím si tvrdit že žádné že? Je to otázka priorit, já po dvanácti letech zimy, pumpování před startem, neukazujících počtů km,výměn stabilizátorů přední nápravy co 6 měsíců (po jízdě na D1) jsem vyměnil za fajn Dáreček.Jarda S40 píše:Pokud správně tuším, cena 940 byla kolem 40kKč a cena Maliny v bazaru bude kolem50- 60 kKč. Takže lidumilové nebudou
Pavel V
NNN to není jardo start, jen jasně vysvětlené moje pocity a to je halt svět že bazarník vydělá, přesto si myslým že zisk je u mne.Jarda S40 píše:Ahoj Pavle, možná zbytečně startuješ. Já před 2 roky taky vyměnil Feldu za Dvojku. Já jenom psal, že sice z našeho pohledu je bazarník vůl, ale z pohledu úspěšnosti měřené penězi na tom vydělal. Toť vše a výměnu ti chválím!Pavel V píše: Ono vždycky záleží na úhlu toho pohledu a na tom co chceš. Já chtěl Volvo ve velmi dobré kondici (v létě bylo na seči) a nabídl jsem jim výměnu. Oni ho nemohli dlóóóóuho prodat tak kývli. Mimochodem Jardo ještě před třemi týdny tam stálo s cedulkou 62000,- a včera 49000,-. Jo a který tvoje volvo bys vyměnil za Škodofku?? Dovolím si tvrdit že žádné že? Je to otázka priorit, já po dvanácti letech zimy, pumpování před startem, neukazujících počtů km,výměn stabilizátorů přední nápravy co 6 měsíců (po jízdě na D1) jsem vyměnil za fajn Dáreček.
Pavel V
To víš že jo to je ideální stav, mě by během roku měla do rodiny přibejt benzinová C30Jirrka píše:Ja vim. Porad premyslim jestli do toho nenavrtat bratra, aby byly dve 850 v rodine.
Tak hlavně, že jsi spokojený, to je potom dobrý pocit a nadšení z nového auta.Pavel V píše:Tak mám s dárečkem nalítano nějakých 600km za těch pár dní no a je to veliká pohádka. Jsou drobnosti to jo vždyť má taky věk že, ale ta pohoda a plavnost jízdy. Summa summárum prostě jsem dobře vyměnil. Zítra další návštěva servisu další dodělávky geometrie, vzpěry pátých dveří apod. No a zasejc bude krásnější. Takže nádherrrra. Dík všem za názory a podněty ke koupi prostě 940 kombi je luxus jako víno![]()
Tak ještě jednou gratuluju! Chlapi si maj plnit své snyPavel V píše:Tak mám s dárečkem nalítano nějakých 600km za těch pár dní no a je to veliká pohádka. Jsou drobnosti to jo vždyť má taky věk že, ale ta pohoda a plavnost jízdy. Summa summárum prostě jsem dobře vyměnil.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé