není možné, dnes a denně slýchám - kdyby jsis koupil škodovku, tak tyhle problémy nemusíš řešit a kdyby přeci jen ano, tak za desetinu cenywickey píše:nebo proto, ze takove neexistuje

není možné, dnes a denně slýchám - kdyby jsis koupil škodovku, tak tyhle problémy nemusíš řešit a kdyby přeci jen ano, tak za desetinu cenywickey píše:nebo proto, ze takove neexistuje
No já nevím ale takle to dělají mladíci s feldama tuning pletivo, děsný spojlery, falešný větrání na kapotě no řekni dal by sis to na svou 60-ku třeba zadarmo?jou81 píše:Karle, z tebe asi mluví bylinky z Mariánského údolí. Prosímtě, postuj jen inteligentní příspěvky co jsou k věci, a ne výblitky.
Možná se budeš divit, ale 10tis€ se dá utratit třeba jen za lepší brzdy, v lepších autech...
A ještě není v naftě cokarelvolvo píše:No já nevím ale takle to dělají mladíci s feldama tuning pletivo, děsný spojlery, falešný větrání na kapotě no řekni dal by sis to na svou 60-ku třeba zadarmo?jou81 píše:Karle, z tebe asi mluví bylinky z Mariánského údolí. Prosímtě, postuj jen inteligentní příspěvky co jsou k věci, a ne výblitky.
Možná se budeš divit, ale 10tis€ se dá utratit třeba jen za lepší brzdy, v lepších autech...
Jasne, opravdu nemas nejake info k motoru? Jestli tam byly provedene nejake upravy? Nektere by mohly i vest k predcasnemu umrti / nespravne funkci nekterych dilu, ktere tam zustaly standard...pak by to mohlo vysvetlovat i nektere ze zavad, co jsi vypsal - nic proti EVOLVE, snad vi co delaji. Ale majitel auta by mel snad vedet, co tam ma a jak to pak patricne kontrolovat, udrzovat a servisovat.kahino píše:karelvolvo: nechapem čo tu ty riešiš? že 10tisic eur za tuning je moc. Tak este raz to je oiriginal Evolve volvo tuning. A v case ked sa auto kupovalo a behlo do obehu mal ten tuning hodnotu 10tisic eur. tam som to aj napisal ! tak neviem potom čo si mam myslet.....
neee, ještě je v plánu S60R/V70R, V70 III 3.2 nebo S80 II 3.2 nebo V8 (to je plán tak na 10let dopředu). Až pak asi opustím Volvo(S60/V60 mě absolutně neoslovila) a pokud ještě bude existovat Saab, tak přejdu k nim ... aktuální 9-5 je libovka. Pokud ne, tak nevím ... možná Jaguar nebo Alfu. Spolehlivé auto z VW group bych si nekoupil už jen kvůli tomu, že bych neměl na co nadávatVan Helsing píše: Kazdopadne dufam ze na Volvo nezanevries aj po takejto zlej skusenosti
taktez gratec...jsem taky zvedav, co vydrzi napr. ta automatkawickey píše:jj uz to tak bude, doufam, ze to bude lepsi nez u tebe
Jojo, dokonce jsem doma nechal schovaný i 18-ky Rka, ty Eudory na tom vypadají super.....interiér je černo-bílej, taková ta klasika z Německa...eLzyx píše:hele ... pochlub se interierem, ten by mohl být u Inscription celkem porňózníA jestli se právně dívám - kola jsou 18" Eudora
No, přiznávám, že je, koupil jsem ho když mělo 53 tisíc a vypadalo to, že zrovna sjelo z linky, tak se to snažím udržovateLzyx píše:to je paráda
Udělám a přihodim.....Kein píše:Ten interier je fucking crazy!Nemáš lepší foto?
Gratulace! At slouzi a dela radost! Krasny kola...melcz píše:Ahoj, hlasim dalsi S60 a zaroven moje 1. Volvo
foceno z mobilu, casem snad budou lepsi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé