Viz obrázek dole. Přičemž beru v potaz teplotní dilataci. Je to sice Brisk, ale jako model to ujde ne?

No pokud by byla takováhle možnost tak bych zkusil klasiku brisk bez odrušovače, investice by to byla minimální ale čert ví čim to bude?
termostat už máme koupenej jenom ho vyměnit. svíčky měnil pokaždé někdo jinej (Bosh servis,Densa tam dávali u Jeana v servisu).Jarda S40 píše:Pokud se ohřívá tak, že leze ručička teploměru max. na 1/4 pole, je to špatně a je třeba nový termostat. Auto startuje na benzín snad jen pokud je studené, ale nejsem si jist. Mimochodem ty všechny svíčky vám tam měnil jeden člověk? Pokud ano, tak měl momentovej klíč? Nemohl je při dotahování nalomit?Michalka píše:jo a ještě jedna drobnost auto se skoro nezahřívá (max1/4) takže termostat je taky K.O.
auto zatím jezdí (dokonce už má vyměněný termostat) ale již zmiňovaný odborník na diagnostiku-p.Franěk je stále zavalen prací takže jsme v pořadníku :?maxwell píše:Tak jak se to vyvíjí :?:
nechal jsem si vyměniti 13.2. plynové LPG filtry. při té příležitosti se mi odporoučelo palivové čerpadlo benzínu. nastartovali jsme v servisu přes čistič na brzdymates píše:Jojo, pan Franěk... je to sice fakt odborník a dobrý člověk, ale díky tomu, že nikomu neřekne NE, tak si nabere mraky práce a pak nestíhá. Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti, tak jsem ho doporučil kamarádovi, kterému dělala starost jeho Audi 100 a ten byl bez ní čtyři týdny. Je ale pravda, že auto šlape jako hodinky. Pan Franěk fakt umí
standa píše:Z čirého zoufalství nad absencí poruch na kombíku ..... Svíčky (obyčejný Brisky) jsou všechny stejně opálený, žádné praskliny ani jiné defekty (ten zaolejovanej závit je moje "práce", dolejval jsem olej). Oleje ubylo po 7.000 km asi 0,4l.
Myslím, že slušný...
keby som ti mohol doporučiť tak si tam nechaj tie čo tam máš ono po prejdení niekolkých kilometrov ti na LPG auto začne cukať a potom ich vymeňiš ja doporučujem mojim zákazníkom bežne sviečky BRISK SILVER a sú snimi spokojní len majú nižšiu životnost ale ked ich menia pri každej výmene oleja tak ti garantujem že nebudeš mať žiadné problémy ohladne sviečok.pitris píše:Chalpi zrovna dneska si jedu pro Volvika, který prodělal přestavbu na LPG. Chci se zeptat, jestli tam můžu nechat svíčky co tym byly, nebo je mám vyměnit? Vím, že jsem barbar, ale vůbec nevím co za svíčky tam jsou, protože od koupě jsem to nezjišťoval...
daj tam kludne tie doporučenétomasss píše:Na strankach brisku je pro muj motor psano ze doporucuji Brisk Super GR14YC. Mam tam dat tyhle, a nebo kvuli provozu na lpg o stupen studenejsi? A jak je ta "studenejsi" svicka znacena, GR15YC?