http://www3.sympatico.ca/dougwi/
No veterán, to slovo je dost relativní. Znám spoustu lidí co dělají veterány ze Škodovek 120 a různých novodobých křápů a snaží se je draze prodat. Ono je pravda, že dnes sehnat konkrétně 120 jako novou, v původním stavu už také nic lehkého nebude. Na druhou stranu jaké tím člověk získá auto :? Úplně o ničemMichalka píše: Jinak je to opravdu mazlík ale bohužel mi moc nepřijde jako veterán. :?:
tak tos trefil přesněLukášM píše:Oproti 603 je to opravdový youngtimer, ale zase bych měl radost ze spolehlivosti, slušné bezpečnosti, skvělých jízdních výkonů, nápisu Bertone a je to auto se kterým se člověk nemusí bát pustit na delší výlet se strachem jestli se něco nepo....Michalka píše: Jinak je to opravdu mazlík ale bohužel mi moc nepřijde jako veterán. :?:
Jak tak pozoruju tak zájemců o prohlídku vozu přibývá. Všichni jste samozřejmě vítáni. Pekelnik se vraci 24.11. takže poté uspořádáme asi již 2.modřický minisraz (termín předběžně 1.12. :?: )t-mustang píše:Já budu rád za podívání a posezení,tak tedy ,budu se těšit. JUPÍÍÍÍÍ
Dík.
nemám tušení. koukám do toho zatím, jak husa do flaškyDrtic píše:Krasa krasa... copak je to za ridici jednotku na tom pravym podbehu?
spínač zapalovací cívky (místo kladívka je v rozdělovači cívka obletovaná železem)pekelnik píše:nemám tušení. koukám do toho zatím, jak husa do flaškyDrtic píše:Krasa krasa... copak je to za ridici jednotku na tom pravym podbehu?
tady jet-mustang píše:Už chybí jen foto všech tří Švédů vedle sebe !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé