koch píše:ja dnes upgradoval kufr na kocharu, objednal jsem takovou tu sit co se chytne do tech ok v rozich a pak nelita bordel po kufru
Sem si taky řikal, že to moc nefunguje, ale pak sem zjistil, že aby to fungovalo, tak se musí věci strkat pod ní.
To jen varování, kdybys to pro nefunkčnost chtěl pak reklamovat.
martinopel píše:Dnes jsem na V70R zvládl vytáhnout pojistku č.19 a tím se stát plně pánem vozu.Jinak to DSTC pořád do řízení kafralo.
Je tedy pravda ze kdyz i vypnu u xc70 05 DTSC tak pri plnym rejdu to ubira vykon atd. Ted jsem jezdil po trave a kdyz jsem vytocil kola, tak kontrolka blikala a motor uz nesel vytacet.
martinopel píše:Dnes jsem na V70R zvládl vytáhnout pojistku č.19 a tím se stát plně pánem vozu.Jinak to DSTC pořád do řízení kafralo.
Je tedy pravda ze kdyz i vypnu u xc70 05 DTSC tak pri plnym rejdu to ubira vykon atd. Ted jsem jezdil po trave a kdyz jsem vytocil kola, tak kontrolka blikala a motor uz nesel vytacet.
Přesně tak,jediný způsob jak zakázat DSTC aby nekecalo do řízení je vytáhnout pojistku od ABS pumpy.Pozor,pochopitelně pak nefunduje ani ABS,což je dobře,ale aby jsi se nevylekal.Tvrdilo se že u R jde DSTC vypnout,ale i s vypnutým pořád do toho kecá a auto je nečitelné.Teprve s vyplým se dá s autem konečně jezdit.
Jsem si konečně vylil vodu z blikače v zrcátku a zalepil prasklinku. No a pak jsem musel převrtat dirku pro žárovku, nová byla nějaká větší a nešla nasunout s konektorem dokonce.
A ještě jseme narazili na pěkného maskota.
Sice né já, ale od včerejška mám nové přední okno. No doufám, že letos poslední. Za poslední 2měsíce je to už druhé. Kdyby někdo potřeboval naprosto perfektní autoskloservis v okolí Rakovníka tak doporučuji p. Dyntara.
Volal jsem mu v pátek ráno, odpoledne už měl sklo a v pondělí v 9:00 hotovo. Jen 5podpisů a i pro pojišťovnu vše vyřídily.
Co se týče pojišťovny, tak letos je u mě dosti v nínusu.
Nechápu, proč vytahuješ pojistku něčeho, co lze normálně vypnout. Pokud teda máš eRko. Tam totiž stačí podrzet tlačítko DSTC jednu vteřinu a celé to zopakovat pětkrát. Na displeji se ti pak objeví nápis "Anti-Skid Off", případně ekvivalent v jiném jazyce.
Ale proti gustu...