Do paragánů si vždy rád rejpnu, ale na svou obranu dodávám, že též mám za sebou seskok a dokonce ještě na OVP-68
Už pěkných pár let si říkám, že by jsem si chtěl skočit i na křídle, ale zatím o tom akorát kecám
OVP-68 to jsem začínal za kománčů v Moravské Třebové ..Super letiště samej akrobat,pamatuji starší pány Tuček,Cico,Saller.Jirmus,M.Srnec,Bajzik,Taranza,samozřejmě Martina Stáhlika jjo pěkný večírky a super figury co zkoušeli na érech
video -Šonka+padák https://www.redbull.com/cz-cs/videos/pilot-a-para%C5%A1utista
foto-Typem Z-50L vznikl první sériově vyráběný speciální akrobatický letoun na světě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) zdenal111 dne 23 říj 2021 10:31, celkem upraveno 1 x.
No pěkně mu ten motor čudí. By měl rychle přistát a né se tam tak motat. Taky s tím má spoustu práce, to éro se mu furt motá a sotva se mu ho podaří trochu stabilizovat, tak se mu to zase celý rozkejve.
_________________ za chvíli bude, už je : Volvo s80 2,9
za chvíli také bylo, tak ne zůstává semnou :Volvo 850 TDi
bylo: Renault Safrane 2,2
bylo: Opel Kadet 1,4
bylo: Škoda 120 LS
bylo: Škoda 100 L www.royaleliquid.cz
_________________ Bylo CITROEN BX 1,6 TRI
Bylo CITROEN ZX 1,6 AURA
Bylo VOLVO V40 1,8 16v B4148S r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 535 VIRAGO r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 750 VIRAGO r.v. 1993
Byla KAWASAKI VN 800 CLASIC r.v. 2003
Je KAWASAKI VULKAN S 650 r.v. 2016
Létajících maniaků je tady dostatek, tak se zeptám i tady - kdyby jste někdo věděl o nějakém Zenairu CH-701 na prodej (100 hp podmínka), dejte vědět
Není na to žádný spěch, zatím jenom předběžný zájem.
Průběžně sleduji různé inzerce, ale také nemusím nají všechno.
Stále se rozhodujeme s kamarády zda jít do stavebnice a postavit si to sami nebo koupit starší hotové.
Obojí má své klady i zápory, ale pokud by se našel nějaký rozumný kousek, tak by jsme se asi přiklonili ke koupi hotového.
Ať tak nebo tak, tak z naší strany bude zase brzy na prodej CH-601 a nejpozději koncem příštího roku (2022) i moje Sluka
Ani nevím zda to dát sem nebo do sekce "co mě potěšilo/pobavilo", ale vzhledem k tomu, že se to týká letadel, tak asi sem
Dneska jsem se vrátil ze školení v Tevesu a přivezl jsem si certifikát na periodickou údržbu motorů ROTAX 912
Takže jsem zase o něco chytřejší
Chtěl bych tímto i vyzdvihnout super přístup všech školících techniků za jejich rady a poznatky
(jeden z nich je též majitel Volva a průběžně se zde vyskytuje )
To je zase lehký. Ja jen napovím, že je to jeden z cílů mého srazu který se koná za 14 dní. No a natáčel se tam jeden ze známých filmů pro děti.
A na foto je i chalupa baleťáka Harapese.