Jinak iv tehle svetle to nevypada spatne....
Na podzim bych mohl hodit do black-chromu i ty oreandry od tebe

Podívej se na kola Petra Marka.Ekky píše:Jak ten Black chrom vypadá? Už to tady někdo má na autě?
travex píše:komaxit nicim neopravis, muzes zkusit nechat namichat trochu laku na presny odstin a lehce to zaretusovat, ale stejne bude drapanec videt....
Jinak iv tehle svetle to nevypada spatne....
Na podzim bych mohl hodit do black-chromu i ty oreandry od tebenevypdaly by vubec zle...
Prošel jsem celou jeho gakerku toho vozového parku a žádné kola v Black chrome nenašel. Vše jen ve stříbrné...jancho píše:Podívej se na kola Petra Marka.Ekky píše:Jak ten Black chrom vypadá? Už to tady někdo má na autě?
Podívej se na kola Petra Marka.[/quote]Ekky píše:Jak ten Black chrom vypadá? Už to tady někdo má na autě?
Že jo? Zrovna si říkám, že to k barvě auta pěkně ladí.travex píše:Jinak i v tehle svetle to nevypada spatne....
Děkuji za podporuPetr Marek píše:Že jo? Zrovna si říkám, že to k barvě auta pěkně ladí.travex píše:Jinak i v tehle svetle to nevypada spatne....![]()
Škrábanec je ke vzteku a bohužel to už nikdo zpět nevrátí...Snad aspoň částečně pomůže retušování. Držím palce!
To vypadá dobře. Díky za tip.Romulusw píše:Nevím kolik je tam materiálu, ale tohle se mi osvědčilo u husqvarny https://www.akros.cz/vlozky-zavitove-samorezne-an-9058-a1a je to nerez.
To víš, že jo a pojedeme do Němec nakupovat ..... však Ty víš cohajnej píše:Vůbec neřeš a vylez s inzerátem. To půjde pěkně do světa. No a pak s penězma na kapse vyrazíme někam na západ
Klíííd, to je zatím jen taková úvaha nad Metaxou3m3 píše:Ja to rikam taky,
Nejdriv prodej a pak si muzes vybirat s penezma v kapse...
A to on zas neee
Ta doba se Ti zdá dlouhá teď. Děti vyrostou hodně rychle, a potom budeš dvojnásob rád, že jsi neprodal.jancho píše:Litovat budu celý život, to je mi jasné. Ale než dcera vyroste a budu jí moct vozit bez použití pásů je hrozně dlouhá doba...
Ještě přihodím odkaz na FCB na náš škoda octavia klub, kde je taky spousta fotek.jancho píše:Ani nevím, jak začít...
No zkrátka vedle crosse mám ještě starou oktávku z roku 1964, kterou jsem koupil v roce 2008 a tak nějak jsem jí během následujících necelých tří let dal s pomocí kamarádů dohromady a od té doby s ní jezdím párkrát za rok na pár srazů a výletů. Po návštěvě muzea Škodovky v MB před deseti lety a shlédnutí oktávky se z toho stal můj sen, který jsem se rozhodl si splnit.
Na konci května to bude rok, co se mi narodila dcera Julinka a je mi fakt líto, že díky absenci bezpečnostních pásů v oktávce nemůžu brát holky na výlety s sebou. Uvědomil jsem si to teď na poslední akci v Terezíně.
Takže začínám dost silně uvažovat, že červená babča, jak jí trefně nazval zdejší člen z Kralup, půjde do světa a výměnou za ní pořídím nějaký "krabicoidní" youngtimer.
Je mi jasné, že zde mezi skalními fanoušky Volva se asi takový pacient nenajde, ale jak se to říká o té holé hubě....
Takže kdyby byl čirou náhodou zde nějaký zájemce o koupi červená babči či ještě lépe výměnu, tak jsem otevřen vyjednáváníSamotné vlákno na prodej/výměnu zakládat nebudu a na podání inzerátu na inzertních servrech ještě nemám koule.
Pro případné zájemce jsou fotografie v odkazu na rajče v mém podpisu - je tam jak samotná oktávka a průběh renovace, tak i fotky z nějakých akcí.
Na koupi třetího auta nemám prostor, finance (díky aktuální mateřské partnerky) a ani pochopení ostatních členů rodiny.
Uživatelé procházející toto fórum: jergus.balaz