Sorry, ze do toho vstupuju, jeho Rko vidim temer denne, kdyz chodim do prace. Vicemene vypada zvenci stale stejne.Tonda LBC píše:Ahoj pane,tak po roce a něco trápení s X5 jsem to už nevydržel a vyměnil ji,no prošustroval jsem na ní za tu dobu několik tvých Rekale co,život jde dál, takže si musím pomalu opravit podpis,od včera jezdí pani opět volvem a to V70II D5 AWD z roku 2006,sice mě všichni varovali,že je to taky krám,ale hůř jak s x5 být už nemůže a kdyby něco,t4,co má na tachometru 570tis nás zatím vždy spolehlivě dovezla
co Rko,pořád v pohodě??? Já mohl být bohatej,kdybys ho tehdá neodvezl
To věc vkusu každýho jednotlivce a i kdyby 99 lidem ze 100 se líbila 850 tak mě 70 ale s tím co jsem jmenoval výše (čirá optika, maska) jinak to až taková paráda není (ale opět věc vkusu)dali píše: ale jenom do momentu, kdy vedle ní postavíte 850R.
My se bavili "jen" o blinkrech, ne o celých světlech...metju píše:Pro všechny co se krátce zaradovali, Dalimu tam chybí nula
no kdo by chtěl čirý blinkry k původním světlům žemajtinek píše:My se bavili "jen" o blinkrech, ne o celých světlech...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé