Byls uvnitr? Jsou tam pěkně vidět dělostřelecké palposty a výhled na údolí. Tam je to pěkné všude.
ttoommaasseekk V40 a V50 a V60 CC a V40 CC
Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17
ttoommaasseekk V40 a V50 a V60 CC
-
- Radní
- Vůz: V70XC & 2x 240
x 2
Je to tak!
A naživo vypadá ještě lépe. Moc se mi líbí kombinace černé kůže uvnitř a bílé perleti venku.
Jako bonus nízký nájezd a panoramatická střecha, která krásně celý interiér prosvětlí.
Zyklon B ~ Volvo 240 GLE ~ '93 ~ +500000 km ~ B230F ~ M47 ~ LPG
Diplomat s klimou ~ Volvo 240 GL ~ '91 ~ 200000 km ~ B230F ~ AW71
Petr Marek ~ GSM: 603793424 ~ 739643618 ~ mail: p_marek@email.cz ~ Rajče ~ Galerie
Seveřan ~ Volvo V70XC 2,4T AWD ~ '01 ~ +384400 km ~ ARD tuning stage 2 ~ 227,2 HP ~ 308,8 Nm
Strawberry Basket ~ Volkswagen Golf Cabrio 1,6 ~ '99 ~ 140000 km ~ druhé auto (nejen) na léto
Zyklon B ~ Volvo 240 GLE ~ '93 ~ +500000 km ~ B230F ~ M47 ~ LPG
Diplomat s klimou ~ Volvo 240 GL ~ '91 ~ 200000 km ~ B230F ~ AW71
-
- Vůz: Karkulka
Samozřejmě!Munga píše: 21 bře 2026 18:41Byls uvnitr? Jsou tam pěkně vidět dělostřelecké palposty a výhled na údolí. Tam je to pěkné všude.
Prolezli jsme každý kout.
Již jsem se rozloučil s V40 2.0T E85, Padík - V50 T5 AWD + BSR + IPD HD TCV
-
- Vůz: Karkulka
ttoommaasseekk V40 a V50 a V60 CC a V40 CC
Podělím se s vámi o to, jak jsem sháněl V40ku.
Když nadešel čas druhého auta, značka byla jasná, model s otazníky.
Počáteční nápad na operativní leasing na EX30 vzal za své, ad jedna cenou za pronájem a pak praktickou využitelností. Je to auto pro dva a na nejbližší nabíječku to mám 1.5km pěšky.
V40ka tedy byla v hledáčku, ideálně CC verze.
Jelikož je to druhé auto, chci levný provoz a holčičí výbavu.
Pár požadavků bylo předem dáno: BLIS, ACC, lane assist, automat, benzín.
S ohledem na techniku před a po FL bylo jasné, že 2016+ je jasná volba. Ať už kvůli převodovce, tak motorům.
OK, hurá se porozhlédnout po domácí nabídce. Žádná sláva, ač některá auta byla zajímavá, leč nesplňovala předem dané požadavky.
Tak co v DE? Tak tam je nabídka extra bídná, většinou jsem našel jen holoty.
Tak Holandsko, tady mě zaujalo, že dost aut má hudbu H&K a samoparkování.
Co Švédsko? Pár aut jsem našel, stav parádní.
Švýcarsko? Tak to je ráj, jenže většinou AWD s T4/T5.
Takže zpět na Holandsko, trocha hledání, filtrování a do hledáčku padly dva kousky. Bílý a červený.
Následovala komunikace, prověření VIN, servisní historie, rezervace, sledování vývoje EUR, převod peněz na EUR, ...
Po prověření jsme koupili letenky a šup do Amsterodamu, vlakem do Eindhovenu a busem do Voelkelu.
Tam na nás čekalo perfektně připravené auto, prodejce s úsměvem. Dal nám klíče a prolezte si auto jak chcete. OK. Pak testovací jízda? Jasně, klidně jeďte, jen vám dám zelené značky.
Nenašli jsme nic, co by zkazilo radost z nákupu.
Po nezbytné administrativě jsme obdrželi ještě kompletní povinnou výbavu a hurá do ČR. Tedy se zastávkou v sýrárně a přespáním v Dortmundu.
V ČR dovozová STK, zapsání všech rozměrů disků, značky, podznačníky VK, ...
Tak snad bude dobře sloužit, páč z přírůstku máme celkem radost. I chlapi na STK se podivovali nad skvělým stavem.
Hauk
Když nadešel čas druhého auta, značka byla jasná, model s otazníky.
Počáteční nápad na operativní leasing na EX30 vzal za své, ad jedna cenou za pronájem a pak praktickou využitelností. Je to auto pro dva a na nejbližší nabíječku to mám 1.5km pěšky.
V40ka tedy byla v hledáčku, ideálně CC verze.
Jelikož je to druhé auto, chci levný provoz a holčičí výbavu.
Pár požadavků bylo předem dáno: BLIS, ACC, lane assist, automat, benzín.
S ohledem na techniku před a po FL bylo jasné, že 2016+ je jasná volba. Ať už kvůli převodovce, tak motorům.
OK, hurá se porozhlédnout po domácí nabídce. Žádná sláva, ač některá auta byla zajímavá, leč nesplňovala předem dané požadavky.
Tak co v DE? Tak tam je nabídka extra bídná, většinou jsem našel jen holoty.
Tak Holandsko, tady mě zaujalo, že dost aut má hudbu H&K a samoparkování.
Co Švédsko? Pár aut jsem našel, stav parádní.
Švýcarsko? Tak to je ráj, jenže většinou AWD s T4/T5.
Takže zpět na Holandsko, trocha hledání, filtrování a do hledáčku padly dva kousky. Bílý a červený.
Následovala komunikace, prověření VIN, servisní historie, rezervace, sledování vývoje EUR, převod peněz na EUR, ...
Po prověření jsme koupili letenky a šup do Amsterodamu, vlakem do Eindhovenu a busem do Voelkelu.
Tam na nás čekalo perfektně připravené auto, prodejce s úsměvem. Dal nám klíče a prolezte si auto jak chcete. OK. Pak testovací jízda? Jasně, klidně jeďte, jen vám dám zelené značky.
Nenašli jsme nic, co by zkazilo radost z nákupu.
Po nezbytné administrativě jsme obdrželi ještě kompletní povinnou výbavu a hurá do ČR. Tedy se zastávkou v sýrárně a přespáním v Dortmundu.
V ČR dovozová STK, zapsání všech rozměrů disků, značky, podznačníky VK, ...
Tak snad bude dobře sloužit, páč z přírůstku máme celkem radost. I chlapi na STK se podivovali nad skvělým stavem.
Hauk
Již jsem se rozloučil s V40 2.0T E85, Padík - V50 T5 AWD + BSR + IPD HD TCV