Přeměna telefonního modulu na Bluetooth handsfree (P2)
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: 745 kostka
už jsem se na to asi ptal, ale zkusím to znova. Dá se zvuk z HF dostat do repro auta, místo do hlavové opěrky? Mám XC70 z továrny bez HF. Dodělal jsem sluchátko ve středové konzoli, repro do opěrky, tlf. modul ( upravený s P2V2) a mikrofon do světla na stropě. Celý to tak nějak funguje, ale řídit, levý ucho mít přilepený na opěrce a mluvit směrem k mikrofonu vypadá nejenom hodně komicky, ale je i trochu nepohodlný. Super by bylo obejít se bez toho repro v opěrce a mít zvuk z repro v autě. Rádio se při hovoru vzorně vypne, takže tam nějaký info probíhá. Děkuju.
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
x 1
A ty to z opěrky špatně slyšíš? Na mě to řve dostatečně, naopak jsem ještě musel hlasitost snižovat. A nikdo z volajících si nestěžoval, že by naopak neslyšel mě.
Volvo V70 II 2.4i 135 kw '06, Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Bylo: Volvo V70II 2.4T AWD LPG '00
Diagnostika k dispozici. 607827920
-
- Vůz: Volvo S80 v8, 2008; Volvo S60 T5, 2002
jo, vypneš ztlumení rádia během hovoru (je to kdesi v nastavení phm), ale pak je třeba nastavit hlasitost bo to může chytat zpětnou vazbu. bluetooth modul nemá echo cancelation (to až p3).
Přidáno za 50 sekund:
Přidáno za 50 sekund:
třeba na mé 2002 to je taky dost potichu. tam se to liší rok od rokuraolsa píše: 17 bře 2025 20:23 A ty to z opěrky špatně slyšíš? Na mě to řve dostatečně, naopak jsem ještě musel hlasitost snižovat. A nikdo z volajících si nestěžoval, že by naopak neslyšel mě.
Bylo: Volvo S80 V8, 2007 (slovenka) .:::. Renault Laguna II, Liftback II, Privilege, 2001, V6 24V .:::. Renault Laguna I, Liftback, RXT, 1999, 1.8 16V .:::. Renault 19, Hatchback, Storia, 1993, 1.4 8V
.:::. Volvo S80 V8, MY2008 (severka alias black panther), Bluetooth PHM .:::. Volvo S60 T5, 2002 (zlatonka), Bluetooth PHM .:::.
Bylo: Volvo S80 V8, 2007 (slovenka) .:::. Renault Laguna II, Liftback II, Privilege, 2001, V6 24V .:::. Renault Laguna I, Liftback, RXT, 1999, 1.8 16V .:::. Renault 19, Hatchback, Storia, 1993, 1.4 8V
-
- Vůz: 745 kostka
marekbm: Díky moc, zkusím!
raolsa: no je pravda, že opěrka má jen vybraný molitan pro repro, ale perforaci už se mi do potahu dělat nechtělo.
raolsa: no je pravda, že opěrka má jen vybraný molitan pro repro, ale perforaci už se mi do potahu dělat nechtělo.