Kdyz ani TinEye a GazoPa nic nenabidly tak fakt nevimErik850 píše:Helejďtese, klucí, nepřeskočili jste něco?ve frontě na uhodnutí jsem stál já a ono nic
tak někdo dohledejte mojí hádanku a můžeme jet dál

Kdyz ani TinEye a GazoPa nic nenabidly tak fakt nevimErik850 píše:Helejďtese, klucí, nepřeskočili jste něco?ve frontě na uhodnutí jsem stál já a ono nic
tak někdo dohledejte mojí hádanku a můžeme jet dál
Ne-e jeho švédskej 2taktní bratr... 6válcová raketa od SaabaeLzyx píše:nějakej speciál od wartburgu?
mincovník to není, ale na palubku sedmikila ta přihrádka patřítomasss píše:Mincovnik, a na palubku sedmikilaneuman zdenek píše:co pa to je a kam to patří?
Ford Mustang? Ale na čem se to odráží, to nevím.neuman zdenek píše:co to je ? a na čem ?
Njn, o kousek vedle jsem našel celou fotku.neuman zdenek píše:co to je ? a na čem ?
jedná se o ten spodní díl auta a né o odraženým bramboráku ktarý tam byl naprodej a na Mustangu to neníTom480 píše:Ford Mustang? Ale na čem se to odráží, to nevím.neuman zdenek píše:co to je ? a na čem ?
a ta zahrádka na motoru té škoduli pěkně sekne . kdopak ví kde se vyráběla ?neuman zdenek píše:je to zesílení prahu na Škodovce která je upravená v Němacku fa.Meise a bylo jich vyrobeno 17 ks. a nebo Rakouská fa.Graf und Stift a bylo jich vyrobeno 10 ks. ,hovoříme o těch upravených Škodovkách
tak to bys měl moc jednoduché , vnější zrcátko, hlavové opěrky,mlhovky -jasná provenience DDR,Lachtan píše:Wartburg
<>?st_Andy píše:a hele, co pak to tu mame?
nejdete na to spatne, rekl bych ze u jednoho teplejcksw píše:tak to bys měl moc jednoduché , vnější zrcátko, hlavové opěrky,mlhovky -jasná provenience DDR,Lachtan píše:Wartburg
tak já pak přidám pokus o DDR velorex ,přirozeně dvoutakt, výrobce Eisenach
no z meho, tveho, nebo z LR, či?!wickey píše:nejako to tady umrelo.. mam zajimavy challenge - kdo uhodne z jakeho je toto auta?
Uživatelé procházející toto fórum: Zkumavka