Už máte přezuto?
- Autor
- Zpráva
-
- Radní
- Vůz: V70XC & 2x 240
x 2
Už máte přezuto?
Obuto mám bez přezouvání:
Dvěstěčtyřicítky a Cabrio - letní
Cross a Polo - celoroční
Dvěstěčtyřicítky a Cabrio - letní
Cross a Polo - celoroční
-
- Člen VK
- Vůz: 240/V70II
-
- Vůz: Volvo XC90 V8 + LPG 2005
Už máte přezuto?
Tak nevolvo přezuto, ještě musím najít středové krytky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Sponzor fóra
- Vůz: XC70 D5 151kw 2011
Už máte přezuto?
Někdo to haní, ale ty R16 nejsou úplně marný. Auto jsem radši prezul, sic Pája jela na víkend do Špindlu.
-
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
Už máte přezuto?
Podle událostí posledních týdnů si jí měl přezout spíš ploutve než zimáky :--D
-
- Vůz: XC 70 2.4D 2010
Už máte přezuto?
Já dopoledne přezul na 17" a mám pocit, že to vypadá stejněhajnej píše: 18 říj 2024 22:26 Někdo to haní, ale ty R16 nejsou úplně marný. Auto jsem radši prezul, sic Pája jela na víkend do Špindlu.

-
- Vůz: V70II D5
Už máte přezuto?
Dneska jsem obul druhou Toyotu v rodině... Už ty zimaky musely dolů.Nokian 6let, sice origo z výroby vzorek ještě 6mm, ale špatný. Dal sem Hankook.
-
- Vůz: V70 2.4 D5 120kW fac. automat 2004/11
-
- Vůz: V70 II D5 136kw
Už máte přezuto?
BFG AT jsou na zimu v pohode 

-
Už máte přezuto?
Úplně super ...
tuto zimu napadlo jednou cca 30 cm sněhu, tak jsem se vydal na zkušenou a vyjel neprojetou cestou zadem na Kozákov k rozhledně, nandal redukce a bylo to tak úžasné ... že jsem to dal ještě dvakrát.
Jen ta cena za kus ...
tuto zimu napadlo jednou cca 30 cm sněhu, tak jsem se vydal na zkušenou a vyjel neprojetou cestou zadem na Kozákov k rozhledně, nandal redukce a bylo to tak úžasné ... že jsem to dal ještě dvakrát.

Jen ta cena za kus ...

-
- Radní
- Vůz: V70XC & 2x 240
x 2
Už máte přezuto?
Drsné pneu pro drsného chlapíka! 

-
- Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify
Už máte přezuto?
To jako nokiany 6 let a takhle zpuchřelý?Airbus380 píše: 24 říj 2024 20:02 Dneska jsem obul druhou Toyotu v rodině... Už ty zimaky musely dolů.Nokian 6let, sice origo z výroby vzorek ještě 6mm, ale špatný.

Mám GY ULTRAGRIP 2017 a jsou jak nový, druhou sadu na léto mám DUNLOP 2009 (4mm) a vypadají nesrovnatelně líp.
-
- Vůz: XC 70 2.4D 2010
Už máte přezuto?
Tak ty kola co sem kupoval maj taky Nokiany a vypadaj jen o trochu líp, rok výroby 2017. Jestli budou nějak klouzat na vodě, taky půjdu pro jiný gumy...
-
- Vůz: V70II D5
Už máte přezuto?
No takhle dopadli u nás dvoje zimáky od Nokian. Na mé předchozí Corolle jsem měl ještě WRD3 a ty po 5 letech taky popraskali, tyhle z fotek jsou z Aurisu a jsou to WRD4. Obojí výroba ve Finsku a dodané Toyotou na zimní sadě při koupi auta. Hajnej měl podobný problém. Ten tu značku nechce ani vidět.
. Za mě jízdní vlastnosti v pohodě, ale max 5 let a dáš je pryč. No ještě mě čeká nové letní obutí mého auta a tam už jsem pevně rozhodnutý o Michelin Primacy 4

-
- Vůz: Volvo XC60 D4 AT Summum-E MY2015
Už máte přezuto?
Prezuté na nové Nokian Snowproof 2 SUV. Som zvedavý
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
-
- Vůz: 940, XC70
Už máte přezuto?
A mě to na nich klouzalo. Dal jsem teď na Toyotu Yokohamy G015 a přijdou mi ve všech ohledech lepší. Mokro, sucho, sníh, cenaAllbertus píše: 25 říj 2024 15:06 Úplně super ...
tuto zimu napadlo jednou cca 30 cm sněhu, tak jsem se vydal na zkušenou a vyjel neprojetou cestou zadem na Kozákov k rozhledně, nandal redukce a bylo to tak úžasné ... že jsem to dal ještě dvakrát.![]()
Jen ta cena za kus ...![]()
-
- Člen VK
- Vůz: XC70 D4 120kW D5244T17 MY 2013
Už máte přezuto?
Na Discovery mi to na nich také klouzalo, tak jsem kdysi tenkrát narychlo kupoval klasické zimáky.
-
Už máte přezuto?
Metju und Jancho ...
Je pravda, že musím na vlhku až mokru jezdit opatrněji, ale to musím i tak díky stavbě Vitary ... jak mi říkala paní magistra v Semilech, a najednou jsem byla s Vitarou bokem v příkopu, ona tato původní Suzuki Grand Vitara je trošku na jízdu atypická, proto mi nijak klouzačka nevadí, ale co se týče hlubokého sněhu a vrstvy bláta, jsem naprosto spokojen. On Vilík je taky určen k chalupě v kopci na zimu, abych s ním bez problémů vyjel až na prudký vrchol, jezdím jen okolo Semil tak do 15-ti kilometrů na nákupy, přeci jen si Vilík bere klidně 15 litrů na sto ... ale máte pravdu v tom, že pokud bych s Vitarou měl jezdit normálně a dál, tak bych asi o změně pneu uvažoval, na léto jsem koupil z důvodu STK letní Nokiany a podstatně se jízdní vlastnosti zlepšili
A ještě mám takový blbý rozměr 235/60 R16 ... chtěl jsem nechat zapsat do TP i další rozměr, ale v Suzuki jsem dostal Fakina ...
Koukal jsem na ty Yokohamy, mají pěkný vzorek a jsou o polovinu levnější jak ty co má Vilík, asi bych je mohl dát jako zimní na Volvo 70, místo Vraníků ...
Albertus

Je pravda, že musím na vlhku až mokru jezdit opatrněji, ale to musím i tak díky stavbě Vitary ... jak mi říkala paní magistra v Semilech, a najednou jsem byla s Vitarou bokem v příkopu, ona tato původní Suzuki Grand Vitara je trošku na jízdu atypická, proto mi nijak klouzačka nevadí, ale co se týče hlubokého sněhu a vrstvy bláta, jsem naprosto spokojen. On Vilík je taky určen k chalupě v kopci na zimu, abych s ním bez problémů vyjel až na prudký vrchol, jezdím jen okolo Semil tak do 15-ti kilometrů na nákupy, přeci jen si Vilík bere klidně 15 litrů na sto ... ale máte pravdu v tom, že pokud bych s Vitarou měl jezdit normálně a dál, tak bych asi o změně pneu uvažoval, na léto jsem koupil z důvodu STK letní Nokiany a podstatně se jízdní vlastnosti zlepšili

A ještě mám takový blbý rozměr 235/60 R16 ... chtěl jsem nechat zapsat do TP i další rozměr, ale v Suzuki jsem dostal Fakina ...

Koukal jsem na ty Yokohamy, mají pěkný vzorek a jsou o polovinu levnější jak ty co má Vilík, asi bych je mohl dát jako zimní na Volvo 70, místo Vraníků ...
Albertus