Jirinka píše: Pinda: jsem myslel, ze inzeraty na huntingbazaru typu "koupim cokoli 9mm luger bez, zn. solidni a diskretni jednani" pisou polycajti a to tam zatím pises ty

Jirinka píše: Pinda: jsem myslel, ze inzeraty na huntingbazaru typu "koupim cokoli 9mm luger bez, zn. solidni a diskretni jednani" pisou polycajti a to tam zatím pises ty
Synek (5 let) se mi dival pres rameno a rika: "Taky samopalBasstl píše:U nás už byl Ježíšek.![]()
Bordel na pracovním stole prosím nekomentovat.
Přesně tak.Deshi píše:Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos![]()
Původní stav z toho můžu kdykoliv udělat. Původní díly byly součástí prodeje.cico píše: Jinak to mas pekne, me se sice libi puvodni stav, ale dobre.
Ve zbraních se nevyznám ani náhodou, ale máš to pěkný !smolda píše:Sice je to jen airsoftová plynovka, ale já nejsem přes ostrý zbraněbaví mě tohle. A dneska jsem se rozhodl, že dám 1911tce nový černý nástřik a v dílně jsem si vyrobil dřevěný střenky - je to bankarai - tropické dřevo, používá se převážně na terasy
hrozně tvrdé dřevo. A docela se to povedlo si myslím. Původní střenky byly z plastu a byly naprosto otřesný.
Dobra zabava na dlouhe zimni vecery, uz instaluju...Diky.Vapik píše:Info pro ty co se nedostanou na střelnici tak často jak by chtěli.
Před nějakou dobou jsem rozchodil tento projekt:
https://projekt-ares.de/
Je to freeware a vše ostatní je na Vaši šikovnosti. Mě se to podařilo odladit asi na 3 iteraci, kdy největší problém bylo najít vhodnou webkameru. Samozřejmě to nenahradí klasickou střelnici, ale pro udržovací střelbu je to fajn. Taky když sejdou kamarádi je to poměrně slušná zábava.
Pokud budete chtít znát detaily, klidně se ptejte.
Uživatelé procházející toto fórum: Blade, dumi.cz, labanos, Majkl1, Romulusw, Vizibable